Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Луд Гидия 123 написа:Ко каза, ко?
Все си мислех, че не може да има такива ........... но явно съм грешал
Кога ще почерпиш с парите, които изкара от еврофутбол за победата на Виктория?5 000 лв са това, не е шега работа!
samocska1 написа:И трите отбора са по-силни от лудогорец,не виждам какви шансове имат.На тях им стига че са в лигата,всяка точка е бонус,може да не ги харесвам меко казано,даже яко ме дразнят,но си направиха своето.Сори пичове тия ще са си шампиони още дълги години поред със топ не може да ги бутнеш от първото място.Жалко можеше по достоен град да изберат да представя България в ШЛ,тия не ги знам там населението като какви се определят повечето!
samocska1 написа:И трите отбора са по-силни от лудогорец,не виждам какви шансове имат.На тях им стига че са в лигата,всяка точка е бонус,може да не ги харесвам меко казано,даже яко ме дразнят,но си направиха своето.Сори пичове тия ще са си шампиони още дълги години поред със топ не може да ги бутнеш от първото място.Жалко можеше по достоен град да изберат да представя България в ШЛ,тия не ги знам там населението като какви се определят повечето!
IvanGit написа:Само едно искам да кажа тук и дано четат футболистите на Лудогорец.Ако играят в ШЛ за собствено удоволствие,без никакви очаквания и цели и просто се забавляват ще спечелят 1вото място със сигурност.Нека никой не ги натоварва психически и ще видим още много успешни мачове от тях.Лудогорец има доста талантливи футболисти и са на нивото на останалите отбори в групата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта