Жребий за груповата фаза на ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Жребий за груповата фаза на ШЛ

Мнениеот sapio0o » 25 авг 2016 20:12

Цецо Чука написа:
sapio0o написа:
Цецо Чука написа:ПСЖ без Ибряма няма да са същия отбор

Точно, че без него ще са една класа над досегашното си ниво. Именно шведът ги спираше за повече от 1/4 финал..

Хъмммм, дали?
Недей подценява ролята на Ибряма като двигател напред, аз отдавна казвам че трябваше МНОГО по-рано да го вземем в Юнайтед, Ибряма е голяма фигура на първо място, голям лидер.

Ше ги видиме без него как ше са.

Рядко изпъква в наистина големите мачове. Може този път да е различно, ще видим.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2016 20:12

Хем Лудогорец ще са последни,хем и няма да има журналистически истерии ала Меси,Роналдо.За мен Базел са по-силни от преди 2 години,а ПСЖ и Арсенал ще имат амбиции за първото място и няма да отпуснат аванта,особено ПСЖ,които смениха Лоран Блан,за да гонят повече от 1/4 финал в ШЛ.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 авг 2016 20:12

Teo написа:
rmfan5 написа:Добре де трябва ли тоя Teo да осира всяка тема,ясно какво ти е мнението няма нужда да правиш по 50 мнения в тема.
Като се появи и iliev,стават твърде много неадекватни.

Къде пише забранено е да се дават отрицателни мнения?
Това, че вас ви кефи всичко което се случва, мен не.

ами който не се мазни на Домуса е предател, бе
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2016 20:14

Кашчей написа:
Tommi написа:Може да вземат една точка от Арсенал, тъй като англичаните често се дънят, но по-вероятно е да завършат с 0 точки. И трите отбора са значително по-класни от Пилзен и Цървена звезда.

Казваш, Лудогорец нямат досега победа в ШЛ :roll: Ако имат, ще споделиш ли срещу кой отбор е тя!

Те имат и загуби в ШЛ от същия този Базел. :) И в плийофи, и в групи, общо взето където ги хванат. :)
Не съм ги гледал много през този сезон, но ми се виждат по-слаби от предишното си участие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 авг 2016 20:14

MagicMoments написа:Хем Лудогорец ще са последни,хем и няма да има журналистически истерии ала Меси,Роналдо.За мен Базел са по-силни от преди 2 години,а ПСЖ и Арсенал ще имат амбиции за първото място и няма да отпуснат аванта,особено ПСЖ,които смениха Лоран Блан,за да гонят повече от 1/4 финал в ШЛ.
Нещо като 1:17 ли? :roll: Може ли такава злоба, отново.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 авг 2016 20:15

Teo написа:
Tommi написа:Може да вземат една точка от Арсенал, тъй като англичаните често се дънят, но по-вероятно е да завършат с 0 точки. И трите отбора са значително по-класни от Пилзен и Цървена звезда.

И трите отбора са жадни за успехи в ШЛ, а не са някакви дето са я печелили Х пъти.
Ще ги опъват много тая кампания. С тоя отбор нямат никакъв шанс повече от 4-то място. Въпроса е с колко на 0 ще си тръгнат като ГЛ оттам. Ще се радвам да подобрят рекорда на ония ретарди от подуяне.

Лудогорец срещу, кои спечелиха четирите точки предния път?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 25 авг 2016 20:15

Teo написа:
russia написа:
Teo написа:
Долно уйно написа:
Teo написа:Повече от една точка тия донори няма да вземат!
Последни и аут от ЛЕ.

Слаб си в прогнозите.

Нз, дали съм слаб в прогнозите, но Базел знаят как ги пляскат... общия резултат от двата мача ще е 8-9 на 0.
ПСЖ и Арсенал ще си правят тренировка с трупата на Гошо.

Ти що не спреш да се излагаш бе? Твоя отбор с кой се падна? Цъфнал си и вързал, та ти дойде ред да злобееш и простееш!

Моя отбор го няма вече (поне не и на футболната карта), но омразата ми към двата псевдо тумора на БГ футбола едвали някога ще изгасне! :lol: :lol:

"Псевдо тумора" а реалния румор се умножи в 2-3.Ха Ха ха

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 25 авг 2016 20:16

Групата не е много по-различна от тази в която бяха предният път Лудогорец!
Нито ПСЖ са много по-слаби от Реал Мадрид , нито Арсенал са нещо по различно от Ливърпул, а пък Базел си е Базел! :lol: Аз от футбол не разбирам / особено когато става въпрос за мачовете на Ботев в момента / , но смея да твърдя, че с този си отбор Лудогорец могат да вземат много повече от една победа над Базел! :lol:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 авг 2016 20:19

Аз мисля да сложа една безумна стотачка на победа на Лудо в Лондон...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 авг 2016 20:19

batmanlevski написа:
Teo написа:
rmfan5 написа:Добре де трябва ли тоя Teo да осира всяка тема,ясно какво ти е мнението няма нужда да правиш по 50 мнения в тема.
Като се появи и iliev,стават твърде много неадекватни.

Къде пише забранено е да се дават отрицателни мнения?
Това, че вас ви кефи всичко което се случва, мен не.

ами който не се мазни на Домуса е предател, бе

Кой е казал нещо за Домуса бе калъф,въпроса е че на тоя Teo всяко мнение му е еднакво,злоба към Лудогорец.
Няма смисъл да го повтаря през 5 мин.Балъка си е балък обаче,той си мислеше че и Пилзен ще бият ама остана с отворена уста отново.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”