ФИФА промени правилата във футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ФИФА промени правилата във футбола

Мнениеот wolf » 03 юни 2016 13:12

Teo написа:
iliev72 написа:
Teo написа:Точка 11... най-малоумната. Футболът го превърнаха в камерен спорт.
@ Сега какво, ще има 5-ти съдия които ще е гледа повторенията и ще решава какво да му подскаже на главния ли? ХАХА... смех!

Нещо си се объркал.Да не би волейбола или хокея да са станали по лоши като част от нещата се решават след видеоповторение ?!
Всички ревете като се види на повторение , че има дузпа , но сега футбол щял да стане камерен спорт.Защо не решите какво искате и после да критикувате.

Това е магията на футбола!
Вече над 2 века има организиран футбол и чак сега се приема такова малоумно правило с видео повторение?

Преди 30 години дори футбола далеч не е бил с днешната си динамика. Отдавна излязохме от възможността човешкото око и реакции да преценяват правилно и навреме. Теб като не те кефи - не го гледай но на мен лично ми писна труда на цял отбор да бъде съсипван само защото видиш ли съдията не бил видял нещо дребно. Ебавам ти "романтиката"

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 юни 2016 13:52

Аз лично не искам "магията на футбола" да ми разваля кефа когато любимия ми отбор бъде ощетен или когато бъде подкрепен и група хейтъри псуват моя отбор.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 юни 2016 14:47

Alexx написа:Аз лично не искам "магията на футбола" да ми разваля кефа когато любимия ми отбор бъде ощетен или когато бъде подкрепен и група хейтъри псуват моя отбор.

+1
Освен това, играта доста се бави и без да има видеоповторения. Спорове, консултации на съдиите, симулации.
С правилно използване на видеоповторенията, играта няма да се забави повече от сега.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 юни 2016 15:13

Teo написа:
iliev72 написа:
Teo написа:Точка 11... най-малоумната. Футболът го превърнаха в камерен спорт.
@ Сега какво, ще има 5-ти съдия които ще е гледа повторенията и ще решава какво да му подскаже на главния ли? ХАХА... смех!

Нещо си се объркал.Да не би волейбола или хокея да са станали по лоши като част от нещата се решават след видеоповторение ?!
Всички ревете като се види на повторение , че има дузпа , но сега футбол щял да стане камерен спорт.Защо не решите какво искате и после да критикувате.

Това е магията на футбола!
Вече над 2 века има организиран футбол и чак сега се приема такова малоумно правило с видео повторение?

Любимият ти отбор да загуби и да бъде ощетен щото съдията е кьорав е според теб магията на футбола ?! Ти явно гледаш някакъв друг спорт.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sofiqneca77
Контакти:

Мнениеот sofiqneca77 » 20 юни 2016 03:03

Безумно решенние! По този начин Мафията ФИФА убива магията на футбола! :!:

Върни се в “Футбол - Свят”