Vasilij_Berezucki написа:Ето още две сигурни прогнози от мен за Евро 2016!
Русия - Словакия 1
Русия - Уелс 1
Заради твоите прогнози досега изгубих 10000 рубли. Добре че е Александров77 та да ми казва само реални резултати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Vasilij_Berezucki написа:Ето още две сигурни прогнози от мен за Евро 2016!
Русия - Словакия 1
Русия - Уелс 1
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Warped написа:Vasilij_Berezucki написа:Ето още две сигурни прогнози от мен за Евро 2016!
Русия - Словакия 1
Русия - Уелс 1
Заради твоите прогнози досега изгубих 10000 рубли. Добре че е Александров77 та да ми казва само реални резултати![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:CLE Cavaliers - GS Warriors
----------------- Cavaliers 1.71 / efbet
много висок коефициент при тези обстоятелства, мача е след 2 дни, но коефа би трябвало да се срине...и 2 те победи до тук на КАВС ги дадох, те всъщност падат 3-2 в серията и се играе до 4, ГС се бяха приготвили да празнуват но загубиха 5 тия мач у дома и сега не виждам как ще се пренастроят и ще вземат мача навън, където бандата на Леброн ще даде всичко, за да спечели мача и да вкара серията в 7 ми мачминалия мач у дома паднаха, сега не мога да си представя как ще загубят отново, шанса да се случи е Къри да вкара 10 + тройки...
bilyaletdinov написа:kingofpop написа:CLE Cavaliers - GS Warriors
----------------- Cavaliers 1.71 / efbet
много висок коефициент при тези обстоятелства, мача е след 2 дни, но коефа би трябвало да се срине...и 2 те победи до тук на КАВС ги дадох, те всъщност падат 3-2 в серията и се играе до 4, ГС се бяха приготвили да празнуват но загубиха 5 тия мач у дома и сега не виждам как ще се пренастроят и ще вземат мача навън, където бандата на Леброн ще даде всичко, за да спечели мача и да вкара серията в 7 ми мачминалия мач у дома паднаха, сега не мога да си представя как ще загубят отново, шанса да се случи е Къри да вкара 10 + тройки...
Доста тегав мач, бро. Грийн се завръща за ГСУ, а Леброн и Кайри не виждам как ще направят още един 40 + мач...ГСУ загубиха само веднъж бек-ту-бек тоя сезон. ГСУ не играха слабо в гейм , като цяло. Просто направиха едни скандални 5 минути, в които вкараха 1 точка. Иначе си прав за Кавс, че ще се напънат яко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта