Зенит (Санкт Петербург) - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Мануел Пелегрини е съгласен да води Зенит!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 май 2016 19:39

bobo_13 написа:Велик,велик колко да е велик. Освен поредната титла в Русия, друго няма да е. С тези пари на Газпром да не можете да минете 2-рите групи в ШЛ.......

АКО вземат титла.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

kazan_arena

Re: Мануел Пелегрини е съгласен да води Зенит!

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 09:43

Betchualeng Arnaikem написа:
bobo_13 написа:Велик,велик колко да е велик. Освен поредната титла в Русия, друго няма да е. С тези пари на Газпром да не можете да минете 2-рите групи в ШЛ.......

АКО вземат титла.

Най-вероятно ще сме на първо или второ място и догодина отново ще мачкаме Западно-европейските отборчета! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

kazan_arena

Re: Зенит (Санкт Петербург) - Фен тема

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:54

В момента се намирам в Казан! За първи път имам честта да посетя този красив град! Преди мача ще се разходя малко из града, ще разгледам забележителностите му и късно вечерта се връщам със самолета в Санкт Петербург! 8-)

kazan_arena77

Мнениеот kazan_arena77 » 06 май 2016 18:50

[center]Русия ще спечели Евро 2016![/center]

Колкото и да не им се харесва на привържениците на западно-европейските страни Италия , Германия , Холандия , Англия и так далее Русия ще спечели Евро2016 с класни играчи като Игор Акинфеев ,Алексей Березуцки,Василий Березуцки, Сергей Игнашевич,Юри Лодигин, Иван Новоселцев, Игор Смолников, Юри Жирков, Дмитрий Тарасов, Алан Дзагоев , Олег Шатов, Артьом Джюба, Александър Кокорин , Роман Широков, Фьодор Смолов и так далее съм напълно убеден, че Сборная ще спечели Евро 2016 във Франция!
Смятам да заложа 500 000 рубли за Русия краен победител на Евро 2016 и 100 000 рубли за голмайстор на Ево2016 - Артьом Дзюба!Той в момента е един от най-добрите футболисти в света! Факт!
СЛАВА РОССИИ!

[center]Изображение[/center]

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:12

Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ! :!:

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 11 май 2016 00:19

Днес пристигнах в Саранск с влака , поразходих се малко из града! Мога да кажа само едно - Саранск е много красив град, който имам честта за първи път да посетя и препоръчвам на всеки един съфорумник да го посети!В момента си почивам в хотел "Саранск", където ще направя две нощувки - тази и следващата вечер!Хотелът е съвсем близо до центъра!
А утре преди мача, който е чак 19:30 ще се поразходя още из града и ще разгледам забележителностите му и центъра , ще си накупа малко сувенири от Саранск! После ще изгледам срещата Мордовия - Зенит на живо, а в други ден с обедния самолет се връщам в Санкт Петербург!
Между другото заложих 300 000 рубли marathonbet.ru за двойка в мача за 93 000 рубли горница!
Ако позная, ще имам пари за едноседмична почивка в Крим и по спечицално в Севастопол, че и ще ми останат пари!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 11 май 2016 22:58

Днес имам двоен повод за радост - любимият ми Зенит победи с 3:0 Мордовия Саранск като гост , освен това със залог от 300 000 рубли спечелих общо 393 000 , което ще рече 93 000 рубли горница! 8-)
Направих си хубава разходка из Саранск , градът е много красив ,препоръчвам на всеки даго посети , изкарах си страхотно! 8-)
Укъм обяд се връщам в Санкт Петербург със самолета! 8-)

NLO77
Контакти:

Мнениеот NLO77 » 13 май 2016 01:21

При издънка на Ростов в следващите два кръга и при победи за нас срещу Локомотив (Москва) и Динамо(Москва) ще завършим на второ място, което ще ни даде право да играем в ШЛ! :!:
А ако не се класираме за ШЛ, ще спечелим Лига Европа! :!:

zenitsanktpeterburg

Мнениеот zenitsanktpeterburg » 18 май 2016 15:13

Този мач ще си го гледам в вкъщи в Сант Петербург, защото вече изхарчих твърде много пари за гостувания на Зенит - ходих до Перм, Москва(три пъти), Саранск, Казан и ще събирам пари за следващият сезон за гостуванията ни в Лига Европа! Европейското за съжаление ще го гледам вкъщи или в заведението , където работя , тъй като това лято ще има много работа и ще има много туристив Санкт Петербург!
Август месец пак ще ходя на гостувания на Зенит във вътрешното първенство и в групите на ЛЕ!

absoluten_intelekt

Мнениеот absoluten_intelekt » 21 май 2016 20:38

Необходими са сериозни рокади в Зенит ,обезтелно трябва да вземем качествен треньор с опит плюс двама трима класни играчи!
Един Виктор Гончаренко е опитен и класен треньор , определено има нужният интелект да поеме кормилото на Зенит!
Аз си си избрал Иван Новоселцев и Дмитрий Полоз от Ростов, Фьодор Смолов от Краснодар и Дмитри Тарасов от Локомотив!

Върни се в “Футбол - Свят”