Това английско първенство стана много съмнително,едни нелогични резултати,едни обръщалки сега и този шампион,не съм по теорийте на конспирацията но човек като се замисли и прегледа мачове и резултати нещо ми идва прекалено,нали BBC все разследват съмнителни игри,май нещо когато стане въпрос за Англия много не им се чува.Аз английското първенство от няколко години съм го отписал както и немското .Е не ви ли се вижда странно че Лестър стана шампион някой ще кажат ама това е Англия,да нямаше да се учудя ако това станеше през 70-80 години, все пак във футбола има и някаква логика да му се невиди.Странна работа при такива богати клубове с многомилионна селекция при такава конкуренция и някво футболно джудже става шампион,все едно някой клуб от източна европа да спечели шампионска лига пълна фантастика при сегашния формат.Не вярвам в почтенноста на Висшата лига и неупреквам Лестър в нищо просто някой или някои нагласи или нарочно допусна Лестър да стане шампион
Всичко ше стане ясно наесен в Шампионска лига.
Лестър е шампион Англия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лестър е шампион Англия !
grasiani написа:Това английско първенство стана много съмнително,едни нелогични резултати,едни обръщалки сега и този шампион,не съм по теорийте на конспирацията но човек като се замисли и прегледа мачове и резултати нещо ми идва прекалено,нали BBC все разследват съмнителни игри,май нещо когато стане въпрос за Англия много не им се чува.Аз английското първенство от няколко години съм го отписал както и немското .Е не ви ли се вижда странно че Лестър стана шампион някой ще кажат ама това е Англия,да нямаше да се учудя ако това станеше през 70-80 години, все пак във футбола има и някаква логика да му се невиди.Странна работа при такива богати клубове с многомилионна селекция при такава конкуренция и някво футболно джудже става шампион,все едно някой клуб от източна европа да спечели шампионска лига пълна фантастика при сегашния формат.Не вярвам в почтенноста на Висшата лига и неупреквам Лестър в нищо просто някой или някои нагласи или нарочно допусна Лестър да стане шампион
Изключително малоумен коментар.

Благодаря г-н Раниери, благодаря ви, лисици!
От днес светът на футбола вече не е същият.
Цар Футбол победи парите!
От днес светът на футбола вече не е същият.
Цар Футбол победи парите!
Аз не изключвам (но нито съм, нито има начин да бъда сигурен), че за такава "постановка" решение може да е взето, някъде към февруари тази година. Тогава вече беше очеизвадно, че "грандовете" (всички) са в потресаващо слаба форма и на практика Лестър вече се очертаваха, като най-логичния победител (на база форма и игра , която се демонстрираше от всеки, измежду евентуалните претенденти). Най-силния аргумент , че първенството (или финалната му част) може да е била режисирана е обстоятелството, че това, което се случи, ще доведе и вече е довело до КОЛОСАЛЕН маркетингов удар, интереса и гледаемостта на първенството може да скочи на порядък, не че до сега е била ниска ... а това са много, много допълнителни кинти.
В един такъв момент от развитието на шампионата, може да е било взето решение да се даде едно леко рамо, но обективно Лестър бяха на гребена на вълната и с такъв "допинг" беше реално по силите им да се справят с конкуренцията, през този конкретен сезон - "обичайните заподозрени" бяха наистина трагични и то в пакет , това се видя и в ЕКТ. В главата ми се въртят моменти от отделни мачове на Лестър от тази фаза на първенството, в които съдиите бяха благосклонни към тях (мисля, че им спестиха една или две дузпи и някои други по-леки моменти на фаворизиране), но се сещам и за мача с Уест Хям, където ги порязаха - изгониха незаслужено Варди.
Така че въпроса е отворен, но даже и да е имало моменти на "режисура", това за което може да се говори е за леко "подпиране" в последната третина от шампионата, на един отбор, който имаше сили да се справи и със собствени сили.
В един такъв момент от развитието на шампионата, може да е било взето решение да се даде едно леко рамо, но обективно Лестър бяха на гребена на вълната и с такъв "допинг" беше реално по силите им да се справят с конкуренцията, през този конкретен сезон - "обичайните заподозрени" бяха наистина трагични и то в пакет , това се видя и в ЕКТ. В главата ми се въртят моменти от отделни мачове на Лестър от тази фаза на първенството, в които съдиите бяха благосклонни към тях (мисля, че им спестиха една или две дузпи и някои други по-леки моменти на фаворизиране), но се сещам и за мача с Уест Хям, където ги порязаха - изгониха незаслужено Варди.
Така че въпроса е отворен, но даже и да е имало моменти на "режисура", това за което може да се говори е за леко "подпиране" в последната третина от шампионата, на един отбор, който имаше сили да се справи и със собствени сили.
OLD.PLAYER написа:grasiani написа:Това английско първенство стана много съмнително,едни нелогични резултати,едни обръщалки сега и този шампион,не съм по теорийте на конспирацията но човек като се замисли и прегледа мачове и резултати нещо ми идва прекалено,нали BBC все разследват съмнителни игри,май нещо когато стане въпрос за Англия много не им се чува.Аз английското първенство от няколко години съм го отписал както и немското .Е не ви ли се вижда странно че Лестър стана шампион някой ще кажат ама това е Англия,да нямаше да се учудя ако това станеше през 70-80 години, все пак във футбола има и някаква логика да му се невиди.Странна работа при такива богати клубове с многомилионна селекция при такава конкуренция и някво футболно джудже става шампион,все едно някой клуб от източна европа да спечели шампионска лига пълна фантастика при сегашния формат.Не вярвам в почтенноста на Висшата лига и неупреквам Лестър в нищо просто някой или някои нагласи или нарочно допусна Лестър да стане шампион
Изключително малоумен коментар.![]()
![]()
При това пълен и с правописни и пунктуационни грешки.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]