Лестър е шампион Англия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Лестър е шампион Англия !
Напълно заслужено . Честито ! 

- Kostadinov
- Контакти:
Честито на Лестър и на феновете на Лестър! Браво и на Челси! За пореден път Висшата лига доказва, че е най-истинското и вълнуващо първенство в цял свят! Голям кеф бе да се наблюдава такъв мач, в който единият отбор драпа за победата за да става шампион, а другия играе мача на живота си едва ли не и не му дава да стане шампион! Браво и респект!
Ще фалират букитата бе еййй. Честито на Лестър и на печелившите от Лестър
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
lale00 написа:Най-невероятният шампион е Лудогорец. В първият си сезон въобще в елита стана шампион. Друг е въпроса, че това нашето не е точно футболен шампионат.
Не си прав, защото Лудогорец още при влизането си в А група разполагаше с много пари като за българския футбол, което значително улеснява нещата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Честита титла на Лестър и неговите фенове,но да си кажем честно имаше отбори които не си даваха зор срещу тях.Това ще е обица на ухото за грандовете които дават луди пари за недотам добри играчи,примери много и всеки ги знае.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Честита титла на феновете на Лестър и на всички, които наистина обичат футбола, а не точките и титлите. Заслужен успех, радвам се за тях.
Мачът беше интересен и за съжаление на моменти много грозен. Както се и очакваше, Челси се хвърли на кръв срещу Тотнъм и постигна целта си. Неприятно ме изненада обаче цинично грубата и нервна игра на Тотнъм, дори Диего Коща изглеждаше като примерно пионерче пред откровено бруталните футболисти на шпорите. Жалко.
Още веднъж - честито на шампионите!
Мачът беше интересен и за съжаление на моменти много грозен. Както се и очакваше, Челси се хвърли на кръв срещу Тотнъм и постигна целта си. Неприятно ме изненада обаче цинично грубата и нервна игра на Тотнъм, дори Диего Коща изглеждаше като примерно пионерче пред откровено бруталните футболисти на шпорите. Жалко.
Още веднъж - честито на шампионите!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
-
- Контакти:
Честито на Лестър.
Виждам , че във форума се правят аналогии с подобни случаи от нашето първенство. Аз правя съспоставка между титлата на Лестър и титлата на Берое от 1986г. Берое също едвам се спасяват от изпадане в предишния сезон и също по това време грандовете са в криза /ЦСКА и Левски/, а Тракия са преминали зенита си.
Виждам , че във форума се правят аналогии с подобни случаи от нашето първенство. Аз правя съспоставка между титлата на Лестър и титлата на Берое от 1986г. Берое също едвам се спасяват от изпадане в предишния сезон и също по това време грандовете са в криза /ЦСКА и Левски/, а Тракия са преминали зенита си.
BORN TO RUN
Анди Кинг от Лестър направи нещо невероятно.Стана шампион с един и същи клуб на три нива в английския футбол:Лига 1,Чемпиъншип и Премиършип.нещо което едва ли някой някога ще повтори.
Браво!!!!!!
Много ми е гот, че успяха да натрият носовете на " грандовете "...А два пъти по-ми е гот, че Раниери най-после успя

Много ми е гот, че успяха да натрият носовете на " грандовете "...А два пъти по-ми е гот, че Раниери най-после успя

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Би било редно да дадат едно медалче и на Найджъл Пиърсън който изгради гръбнака на този отбор.Всъщност 7 - 8 човека от този отбор на Лестър играеха още в Чемпиъншип:Шмайхел,Морган,Дринкуатър,Анди Кинг,Шуп и убийствения тандем Марез - Варди.