Зенит (Санкт Петербург) - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

aleksandar_gelevich

Re: Зенит (Санкт Петербург) - Фен тема

Мнениеот aleksandar_gelevich » 14 апр 2016 08:53

Мануел Пелегрини е съгласен да води Зенит

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини се интересува от работата в руския шампион Зенит, заяви агентът му Хесус Мартинес. Договорът на 62-годишния треньор изтича след края на сезона и няма да бъде подновен.

"Пелегрини смята Зенит за един от десетте най-силни отбора в Европа. Проектът е интересен за него, но все още не е получил оферта от страна на клуба. Твърденията, че на Пелегрини са му предложени 10 милиона евро на сезон, не отговарят на истината", заяви Хесус Мартинес пред ТАСС.

Чилийският специалист пое Манчестър Сити през 2013 година и спечели титлата във Висшата лига на Англия през сезон 2013-2014.

В момента начело на Зенит е португалецът Андре Вилаш-Боаш, който ще напусне Санкт Петербург след края на шампионата.

Източник:http://www.sportal.bg/news.php?news=599359

Това е поредното доказателство, че Зенит е велик клуб, щом голям футболен специалист като Мануел Пелегрини е съгласен да води Зенит! Напълно съм убеден , че с него ще постигнем много по-големи успехи, отколкото с Андре Вилаш Боаш!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Мануел Пелегрини е съгласен да води Зенит!

Мнениеот bobo_13 » 14 апр 2016 09:39

Велик,велик колко да е велик. Освен поредната титла в Русия, друго няма да е. С тези пари на Газпром да не можете да минете 2-рите групи в ШЛ.......
Интериорни врати - Врати хармоника

alexandrovantichenge

Мнениеот alexandrovantichenge » 14 апр 2016 17:19

bobo_13 написа:Велик,велик колко да е велик. Освен поредната титла в Русия, друго няма да е. С тези пари на Газпром да не можете да минете 2-рите групи в ШЛ.......

Стигнахме до 1/8 финалите и с много голям късмет Бенфика се класира напред! Другата заслуга за класирането на Бенфика е Андре Вилаш Боаш, защото първият мач той играеше за 0:0, а не търсеше гол на чужд терен! Убеден съм, че с Мануел Пелегрини Зенит ще играе много по-привлекателен и много по-атакуващ и ефективен футбол!

istinskiq77

Мнениеот istinskiq77 » 19 апр 2016 10:58

След победата над Спартак (Москва) сме на 1 точка от второто и на 2 точки от първото място!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 апр 2016 13:41

Ако Ростов бият Зенит тази седмица направо си стават шампиони.

vyacheslav_malafeev
Контакти:

Мнениеот vyacheslav_malafeev » 20 апр 2016 10:35

А ако ние бием Ростов, се очертава ние направо да си станем шампиони! Ще видим , очертава се да е много интересен мач! Петъка ще летя до Ростов, ще се разходя малко из града, ще разгледам забележителностите му , ще гледам мача и Понеделник сутринта се връщам в Санкт Петербург!

tosno77

Мнениеот tosno77 » 21 апр 2016 15:02

Ростов-Зенит е мачът на сезона! Това е мачът за титлата , който ще определи бъдещият шампион на най-силното първенство на света - руското!Този мач ще определи до голяма степен кой ще е шампиона на Русия! :!:
При победа за Ростов в този мач Ростов се затвърждава на първото място и най-вероятно ще е шампион, при равен този резултат облагодетелства най-много ЦСКА (Москва) и най-вероятно те ще станат шампиони, а при победа за Зенит най-вероятно ние ще се поздравим с титлата! :!:
Аз вярвам , че със добри играчи като Александър Кокорин, Артьом Дзюба, Олег Шатов, Хълк, Гарай , Смолников , Жирков и Хави Гарсия с много характер , и себераздаване ще се поздравим с трите точки в този мач, а накрая и с шампионската титла!
:!:
Прогноза за мача: Ростов - Зенит 1:2

peterhof

Мнениеот peterhof » 23 апр 2016 00:50

Тъкмо преди няколко часа пристигнах със самолета и се намирам в Ростов! За първит съм в този град и съм впечатлен от красотата му! Отседнал съм в хотел "Старый Ростов" където ще направя 3 нощувки , утре и в Неделя сутринта ще се разхождам изцяло из града и ще разгледам забележителностите му, а после ще гледам мача Ростов - Зенит! Понеделник сутринта ще се върна отново в Санкт Петербург с ранния полет! 8-)

peterhof

Мнениеот peterhof » 25 апр 2016 01:48

Днес определено направихме слаб мач! С този си мач днес определено се простихме с всякакви шансове за титлата! Ростов играха добре и по всичко си личи, че те ще са новите шампиони на Русия! Заслужиха си го , след като биха ЦСКА(Москва), Локомотив(Москва) и Зенит! Имат силна защита , аз лично искам от следващият сезон Дмитрий Полоз и Иван Новоселцев да са ни първите нови попълнения!
Ние определено се нуждаем от промени в отбора - и в треньорския щаб , както и имаме нужда от нови играчи и да се разделим с някои стари , които вече се изчерпаха за отбора!
Ако се окажат верни слуховете, че Маануел Пелегрини ще ни е новият треньор , то аз съм напълно убеден, че той ще внесе така нужната положителна промяна в Зенит и съм убеден, че под негово ръководство ще заиграем по-атакуващ, по-атрактивен и по-ефективен футбол!

las_kapacitetos

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 01:36

Ето и моите предложения за нов старши треньор и нови попълнения за Зенит!
Аз лично мисля , че следващият треньор на Зенит трябва да бъде Виктор Гончаренко !Наистина много качествен треньор, определено би бил много полезен за Зенит! :!:
Ето кои за мен трябва да са новите попълнения за Зенит през лятото:
Дмитрий Полоз, Павел Могилевец и Иван Новоселцев (Ростов)
Дмитрий Тарасов(Локомотив)
Фьодор Смолов(Краснодар)
Убеден съм , че със старши треньор Виктор Гончаренко и новите попълнения ще изградим един силен Зенит!

Върни се в “Футбол - Свят”