Да, точно да им пиша, че въпреки че не го гледах супер внимателно, Валенсия - Ейбар си беше доста съмнителен и заключили темата и се радвам, че братчето забравило да ми пусне фиша- г/г го умувах. Но пък ми мина закратко през ума, че след добрите изяви и победи над силни отбори, в един момент ще направим и суха. Не очаквах да е сега.

Дори дузпата я пропуснах, тя не ми е нужна да се сетя. Сега ще и хвърля едно око..Винаги знам, че опциите с голове са ми слабост и пак, и пак тях, ама вече няма да стане. Забравяме ги. УХ го мислех за под и него, те па до 52' го сторили над, още по-добре. Не, не, головите опции не могат да се хванат, ама трябва всяка седмица да го имам в напомняния с тон. Точен ми иде отръки, но под/над/г/г дам ли като прогноза, играйте наопаки си. Няма аз да ви уча. Да, случи се да гледам два съмнителни мача едновременно- Рома и Валенсия. За първия съм убеден, за втория по-скоро, да.

Нема значение, все пак Валенсия рошеше много лошите и на 20-та минутка загрях, че сухата идва. Какво е за отбелязване от последните ни мачове- значително подобрение в играта на Аймен Абденур. Искам да назначим Пако Айестеран за постоянно. След такъв бой в последните седмици мисля, че си го заслужи. Най-сетне прилепчетата се вдигнаха на щурм. И като гледам Севиля в какво състояние е можем да мечтаем, шестте точки дефицит са напълно постижима цел. Странен е съвременният футбол, спор няма. Случват се съвсем невъзможни неща, но когато са в полза на моите отбори, грам не ми пука!