Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskarov
Контакти:

Re: Няма вече футбол, всичко е една театрална постановка

Мнениеот levskarov » 04 апр 2016 16:38

Ха-ха, няма такива олигофрени, всички виждащи конспирации живеете в паралелна реалност. А тоя, баварският колос, пък русофил....Ха-ха, ебати нещастниците......Кажи ми, баварец ли си, русофил ли си, тъпак ли си, кажи ми, какво правят скъпоценните руски отборчета в евротурнирите, въпреки огромните инвестиции във футбола им? Защо, въпреки огромният ресусрс, въпреки, че навремето в националния на СССР се обираше каймака от 15 държави този отбор пак нямаше никакви успехи? Имат една европейска титла в първенство и един финал, намачкани от лалетата! А на Световно? Кажете бе, конспираторчета? И тогава ли е имало световна конспирация срещу тия противняци, при положение, че всичките отбори от соца им "лягаха" или бяха жестоко рязани! Да припомням ли защо е уволнен Шпайдела от Локо Сф и как Левски пада от Днепър......Нещо за това ще кажете ли, противни русофилски псета?

bavarskiq_kolos

Мнениеот bavarskiq_kolos » 04 апр 2016 16:41

levskarov написа:Ха-ха, няма такива олигофрени, всички виждащи конспирации живеете в паралелна реалност. А тоя, баварският колос, пък русофил....Ха-ха, ебати нещастниците......Кажи ми, баварец ли си, русофил ли си, тъпак ли си, кажи ми, какво правят скъпоценните руски отборчета в евротурнирите, въпреки огромните инвестиции във футбола им? Защо, въпреки огромният ресусрс, въпреки, че навремето в националния на СССР се обираше каймака от 15 държави този отбор пак нямаше никакви успехи? Имат една европейска титла в първенство и един финал, намачкани от лалетата! А на Световно? Кажете бе, конспираторчета? И тогава ли е имало световна конспирация срещу тия противняци, при положение, че всичките отбори от соца им "лягаха" или бяха жестоко рязани! Да припомням ли защо е уволнен Шпайдела от Локо Сф и как Левски пада от Днепър......Нещо за това ще кажете ли, противни русофилски псета?

Моля модераторът както мен наказва заради изразяване на лични възгледи и налагане на забрани над свободата на словото ми, така да бъде наказан и този субект с перманентен бан за лична обида с квалификация ''олигофрен'' - неговият ченгесарски акъл друго не знае освен да повтаря едно и също за пореден път. Докладвах, да видим дали ще покажат еднакъв аршин!

dani_zenit77

Мнениеот dani_zenit77 » 04 апр 2016 16:49

bavarskiq_kolos написа:
levskarov написа:Ха-ха, няма такива олигофрени, всички виждащи конспирации живеете в паралелна реалност. А тоя, баварският колос, пък русофил....Ха-ха, ебати нещастниците......Кажи ми, баварец ли си, русофил ли си, тъпак ли си, кажи ми, какво правят скъпоценните руски отборчета в евротурнирите, въпреки огромните инвестиции във футбола им? Защо, въпреки огромният ресусрс, въпреки, че навремето в националния на СССР се обираше каймака от 15 държави този отбор пак нямаше никакви успехи? Имат една европейска титла в първенство и един финал, намачкани от лалетата! А на Световно? Кажете бе, конспираторчета? И тогава ли е имало световна конспирация срещу тия противняци, при положение, че всичките отбори от соца им "лягаха" или бяха жестоко рязани! Да припомням ли защо е уволнен Шпайдела от Локо Сф и как Левски пада от Днепър......Нещо за това ще кажете ли, противни русофилски псета?

Моля модераторът както мен наказва заради изразяване на лични възгледи и налагане на забрани над свободата на словото ми, така да бъде наказан и този субект с перманентен бан за лична обида с квалификация ''олигофрен'' - неговият ченгесарски акъл друго не знае освен да повтаря едно и също за пореден път. Докладвах, да видим дали ще покажат еднакъв аршин!

Няма ,как да стане , евроатлантическите ченгета не се баннват, докато потребители, които са неудобни за евроатлантическата власт и казват неудобни истини за евроатлантизма и Мафията УЕФА биват баннвани само защото изказват далеч по-различно мнение от евроатлантиците!ФАКТ! :!:

Потребителски аватар
BL1914
Контакти:

Мнениеот BL1914 » 04 апр 2016 17:04

dani_zenit77 написа:
bavarskiq_kolos написа:

Няма ,как да стане , евроатлантическите ченгета не се баннват, докато потребители, които са неудобни за евроатлантическата власт и казват неудобни истини за евроатлантизма и Мафията УЕФА биват баннвани само защото изказват далеч по-различно мнение от евроатлантиците!ФАКТ! :!:

Хахахахахаах. И ти колега, и bavarskiq_kolos не може да подкрепите тезите си с факти. А фактите в този случай биха били - Руското първенство е най-силно, защото в последните 10 години, руския клубен футбол е спечелил еди колко си европейски клубни турнира. Или защото Русия на всяко Европейски или световно първенство по футбол играе минимум полуфинал. Това, че поради една или друг причина харесвате Русия или руската идея като цяло, ви кара сляпо да говорите и пишете безумия.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот kingofpop » 08 апр 2016 14:19

Southampton - Newcastle United
-------> Newcastle +0.5 (x2) ---->2.42 / bet365
Миналият уикенд пак играх Нюкасъл да вкарат в комбото и си излезе, но въпреки това паднаха....тоя път ги вземам на по-добър коефициент да не загубят тази визита. Свраките, трагични навън, имат 8 загуби в последните им 8 гостувания. Аз обичам да играя за край на такива серии и мисля, че това е момента. Светците са на 6 точки от Лига Европа и може би имат някакви илюзорни шансове, че ще се преборят, но не очаквам да са кой знае колко мотивирани - по скоро доиграват сезона. Нюкасъл в люта битка за спасение - всеки мач за тях е финал. Бенитез ще направи и невъзможното да ги спаси, иначе ще е тотален провал за него и след провала в Реал, ако и сега се провали не се знае дали скоро пак ще поеме добър отбор. Длъжен е да подобри резултатите и смятам, че ще намери начин да го направи. Може да е всякакъв, но е хитрец. Отделно Свраките си имат силни играчи - Вайналдум, Сисе, Митрович, Таунзенд...не е като да нямат мощ в атака...с малко късмет и ако си резлизират положеният може и да бият на Сейнт Мерис.
Последна промяна от kingofpop на 13 апр 2016 15:46, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 апр 2016 16:28

Общо заложени: 18 Общо спечелени: 8
Bankroll: 34.58
Баланс : -15.42

Хайденхайм - Айнтрахт Бр.

Залог: Айнтрахт Бр.
Коеф: 3.04
Сума: 6

ПЕК Цволе - Рода Керкраде

Залог: над 2.5
Коеф: 1.71
Сума: 7

Дроида - Лимерик

Залог: гол / гол
Коеф: 1.50
Сума: 7

perm

Мнениеот perm » 08 апр 2016 23:50

Една сигурна прогноза за Събота:
Амкар (Перм) - Зенит - знак 2, над 2,5 точен резултат 0:3
За този мач съм заложил 200 000 рубли при печалба ще взема 312 000 рубли или общо 112 000 горница!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2016 14:24

21:45 Рома - Болоня

Прогноза: над 2.5
Коефицент: 1.80

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 апр 2016 14:26

1914.1902 написа:21:45 Рома - Болоня

Колега, слагай панелката на хендикапа на Реал утре вечер. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2016 14:27

hajitsu написа:
1914.1902 написа:21:45 Рома - Болоня

Колега, слагай панелката на хендикапа на Реал утре вечер. 8-)

В еврото коефицента за хендикапа е 1.36 ..... :|

Върни се в “Футбол - Свят”