Кои отбори ще изпаднат от Висшата Лига?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Кои отбори ще изпаднат от Висшата Лига?

Мнениеот galin56 » 27 мар 2016 14:09

Астън Вила вече изпаднаха. Тройка от изпадащи Астън Вила, Нюкасъл и Съндърланд е доста трагична за висшата лига. Отбори с много фенове, големи стадиони и огромен интерес към тях. За сметка на отбори като Уотфорд, УБА, Борнемут, Норич и Кр Палас. Но щом е такова класиране явно го заслужават. Може тби лош мениджмънт последните години ще ги затрие в Чемпиъншип. А определено и трите отбора имат потенциал и ресурс да са спокойно в средата на таблицата.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 мар 2016 14:27

По принцип Норич и Нюкасъл, че и Вила са ми симпатични отбори, но като че ли не са конкурентно-способни на останалите и ще изпаднат. Съндърланд мисля, че има силите да се спаси, донякъде това важи и за канарчета, Суонзи ги спасихме ние ги :lol: , ами няма кой друг ама винаги има изцепки в резултатите, дори Палас и Уотфорд при още една негативна серия от по още три мача без успех може и да загазят си, защо не. Макар че всички мислят, че са се спасили. Не е баш така, защото не са форма. Но първите три са най-вероятните предвид незавидното им положение, ама те винаги заблуждават лошите с разни точки и класирания. :lol: Сори, ама докато има теоретични шансове, никакви класирания или точки не могат да ме заблудят ме. Но чек да видя програми и на Палас и Уотфорд, че ги немате тока. :)

Да, Уотфорд и Палас кат гледам са си замесени сериозно у борбата все още за последен изпадащ ако не вдигнат нивото, свраките изглеждат пътници. Ами да видим... Оцеляването на Суонзи не го поставям под съмнение, те си имат Ашли Уилямс и все ще измислят нещо. Програма за тях не ми е нужна не ми е. :)

Черешките са се спасили с 38 пункта, въпреки че тяхната програма е свръх тежка. Взимат нещо от Вила и са готови. Поздравления за добрия сезон дето направиха! :)
Поправка: Норич ще се спаси! :) Значи Съндърланд, Палас или Уотфорд (тези момците са ми слаби нещо са ми, затова с приоритет) - единия у китките заема заветно място, но съдбите им са в собствените ръце им. Нюкасъл под черта, няма спасение за тех. :cry:

[offtopic]Тук възниква и друг един въпрос- накъде потегля един от приличните халфове в първенство през целия сезон Жоржиньо Вайналдум? :mrgreen: :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 27 мар 2016 15:09

dreben23 написа:По принцип Норич и Нюкасъл, че и Вила са ми симпатични отбори, но като че ли не са конкурентно-способни на останалите и ще изпаднат. Съндърланд мисля, че има силите да се спаси, донякъде това важи и за канарчета, Суонзи ги спасихме ние ги :lol: , ами няма кой друг ама винаги има изцепки в резултатите, дори Палас и Уотфорд при още една негативна серия от по още три мача без успех може и да загазят си, защо не. Макар че всички мислят, че са се спасили. Не е баш така, защото не са форма. Но първите три са най-вероятните предвид незавидното им положение, ама те винаги заблуждават лошите с разни точки и класирания. :lol: Сори, ама докато има теоретични шансове, никакви класирания или точки не могат да ме заблудят ме. Но чек да видя програми и на Палас и Уотфорд, че ги немате тока. :)

Да, Уотфорд и Палас кат гледам са си замесени сериозно у борбата все още за последен изпадащ ако не вдигнат нивото, свраките изглеждат пътници. Ами да видим... Оцеляването на Суонзи не го поставям под съмнение, те си имат Ашли Уилямс и все ще измислят нещо. Програма за тях не ми е нужна не ми е. :)

Черешките са се спасили с 38 пункта, въпреки че тяхната програма е свръх тежка. Взимат нещо от Вила и са готови. Поздравления за добрия сезон дето направиха! :)
Поправка: Норич ще се спаси! :) Значи Съндърланд, Палас или Уотфорд (тези момците са ми слаби нещо са ми, затова с приоритет) - единия у китките заема заветно място, но съдбите им са в собствените ръце им. Нюкасъл под черта, няма спасение за тех. :cry:

[offtopic]Тук възниква и друг един въпрос- накъде потегля един от приличните халфове в първенство през целия сезон Жоржиньо Вайналдум? :mrgreen: :)[/offtopic]

1.Къде намесваш Уотфорд в борбата,имат 37 точки и мач по-малко от Норич.
2.Последните няколко сезона отбор с 37 точки неизменно си гарантира оставане във ВЛ.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 27 мар 2016 18:10

АКо някой знае нека да ми каже кой има повече фенове джордитата или Сьндарланд интересно ми е затова питам.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 мар 2016 18:12

За Вила е повече от ясно.
Мисля, че Нюкясъл (за съжаление) и Съндърланд ще изпаднат.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 27 мар 2016 20:16

organzata написа:
dreben23 написа:По принцип Норич и Нюкасъл, че и Вила са ми симпатични отбори, но като че ли не са конкурентно-способни на останалите и ще изпаднат. Съндърланд мисля, че има силите да се спаси, донякъде това важи и за канарчета, Суонзи ги спасихме ние ги :lol: , ами няма кой друг ама винаги има изцепки в резултатите, дори Палас и Уотфорд при още една негативна серия от по още три мача без успех може и да загазят си, защо не. Макар че всички мислят, че са се спасили. Не е баш така, защото не са форма. Но първите три са най-вероятните предвид незавидното им положение, ама те винаги заблуждават лошите с разни точки и класирания. :lol: Сори, ама докато има теоретични шансове, никакви класирания или точки не могат да ме заблудят ме. Но чек да видя програми и на Палас и Уотфорд, че ги немате тока. :)

2.Последните няколко сезона отбор с 37 точки неизменно си гарантира оставане във ВЛ.

Мани го тоя "капацитет"!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 27 мар 2016 21:01

Вила, Нюкясъл и Съндърланд. Географията на Висшата Лига се променя и слиза все по на юг. Северът остава без отбор в елита. Нищо северно от Бърнли няма да има.

Последните няколко години южняшките отбори превзеха лигата - Саутхямптън се върнаха, Уотфорд, Кристъл Палас, Борменут, Суонзи преди това, Брентфорд замалко не влязохаминалата година. Тази година може би Брайтън и те ще влязат. Всичко това за сметка на отбори с традиции от севера - Нюкясъл, Съндърланд, Мидълзбро, Блякбърн, Болтън, Лийдс.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 мар 2016 21:24

Ако един от свраките или черните котки се спаси, това означава, че поне година ще ни липсва Северното дерби.
Вила отива при Форест. Това ще рече, че в Чемпионшийп ще има 2 носителя на КЕШ - толкова носителя има в прехваленото испанско, а и в португалско първенства. Премиершийп ще се срине до само три носителя на КЕШ - толкова са в Бундеслигата, Калчото и Холандското.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 27 мар 2016 21:24

Син до гроб_ написа:
organzata написа:

Мани го тоя "капацитет"!

А недей така,да обиждаш бай Танас,той "разбира" от футбол почти толкова колкото Стоичков от треньорство.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 мар 2016 22:15

Съндърланд няма да изпаднат. За съжаление, след като биха Юнайтед преди няколко кръга забоксуваха и изпуснаха победите срещу преки конкуренти, но и не загубиха. Сега им предстои домакинство срещу УБА и ако го вземат - ще вземат и глътка въздух. Това ще е ключов мач, защото УБА се представям доста добре като гости + и от началото на годината. Само да припомня:
Лестър - Уест Бромич 2:2;
Евертън - Уест Бромич 0:1;
Челси - УБА 2:2
Вярно е, че загубиха от Нюкясъл и Саутхямптън като госи, но...........пък биха Юнайтед
Малко са ми крив отбор - нещо като като Болтън едно време.
Та....Ако Съндърланд измъкнат трите точки ще имат много голям шанс за спасение.

Върни се в “Футбол - Свят”