Какъв е шансът за четвъртък вечер да се паднат най-популярните отбори в турнира да играят един срещу друг в два поредни кръга? Под 1% е май

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Много тъп жребий.....не щото Реал и Байерн пак с късмета, а щото само в нашия мач с Атлети се очертава да има интрига...
иначе уж сме отбора на Уефа, ама не помня кога за последно ни се е падал лек отбор при жребия...може би преди 3-4 години като играхме с Леверкузен, от тогава се силни отбори теглим без изключение
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Borussia написа:Незнам какво става, ама вчера къде на майтап къде на сериозно дадох прогноза сред приятели за двойките в четвъртфиналите. Шампионската лига взех, че я познах на 100% и май не беше трудно. Коментарите и на другите бяха за подобен жребий.
Имаше коментар в спорт.де на Клаус Алофс. Спортния директор на Волфсбург. Човека питаше дали случайно не са въвели дирижиран жребий и той да е пропуснал новината...
bilyaletdinov написа:Аз искам Сити Байерн и класико на 1/2 финал
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
JackPackage написа:sapio0o написа:Виж ся. Ти искаш Атлетико да печели ШЛ нали? Не може до финала да се падате с ПСВ и Бенфика. Пък ти за Реал не се тревори, има 1/2 финал, има и финал, т.е ще изтеглим се някой сериозен съперник.
Типично българската черта да се говори за мафия е неизбежна всеки сезон..
Добре, значи е невероятен късмет че разминаха трите фаворита (на хартия) за пореден сезон.....как за толкова години не се падна Барса - Реал/Байерн на 1/4 финал, а все си достигат 1/2 финалите след мачове с Шалке, Бенфика и тем подобни
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта