kingofpop написа:bilyaletdinov написа:kingofpop написа:Е, Борусия кво стигнаха финал, ама после едвам се спасих да не изпаднат![]()
![]()
![]()
без пари не става, може да им моментен проблясък, но до там...
Сезон със сезон не си прилича...те и Байерн ви нашиха 7 парцала, ама 2 сезона по-късно направихте требъл
Ей ги със същите играчи газят...
това кво общо има с моята мисъл![]()
иамх предвид, че ако не се харчат много пари няма как да си боеспособен отбор в Европа като цяло....Борусия едва ли скоро пак ще стигнат финал в близките 10-15 години....Атлетико също играха, понеже и те се водят от отборите, дето не харчат, но и при тях ще е чудо ако пак се докопат до финал скоро...
При Атлетико няма да е чудо. Дори мен ако ме питаш, точно сега им е възможността. Конкуренцията изглежда по-слаба от всякога, без Юнайтед, Челси, Ливърпул, Милан, Интер, Дортмунд и т.н. За мен дюшекчиите са скрит фаворит за трофея. Готиното при тях е, че винаги намират заместници на най-добрите си изпълнители. Само за Туран нещо не виждам, но и това ще стане. Та така де, ако избегнат Барселона до финала, шансът им е голям. Ще видим и дали за пета поредна година ще има ''изненадващ'' финалист.