Манчестър Сити - футболният идиот на 2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Манчестър Сити - футболният идиот на 2016

Мнениеот sapio0o » 13 мар 2016 11:44

kingofpop написа:
bilyaletdinov написа:
kingofpop написа:Е, Борусия кво стигнаха финал, ама после едвам се спасих да не изпаднат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

без пари не става, може да им моментен проблясък, но до там...

Сезон със сезон не си прилича...те и Байерн ви нашиха 7 парцала, ама 2 сезона по-късно направихте требъл ;)
Ей ги със същите играчи газят...

това кво общо има с моята мисъл :?

иамх предвид, че ако не се харчат много пари няма как да си боеспособен отбор в Европа като цяло....Борусия едва ли скоро пак ще стигнат финал в близките 10-15 години....Атлетико също играха, понеже и те се водят от отборите, дето не харчат, но и при тях ще е чудо ако пак се докопат до финал скоро... ;)

При Атлетико няма да е чудо. Дори мен ако ме питаш, точно сега им е възможността. Конкуренцията изглежда по-слаба от всякога, без Юнайтед, Челси, Ливърпул, Милан, Интер, Дортмунд и т.н. За мен дюшекчиите са скрит фаворит за трофея. Готиното при тях е, че винаги намират заместници на най-добрите си изпълнители. Само за Туран нещо не виждам, но и това ще стане. Та така де, ако избегнат Барселона до финала, шансът им е голям. Ще видим и дали за пета поредна година ще има ''изненадващ'' финалист.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 13 мар 2016 11:51

Защо ми се струва ,че футболният идиот на 2016г. е Челси . От където можеха отпаднаха , средата на класацията. Ще се наложи си починат от Европа догодина и ще си цъкат с останалите ботушари от острова на домашно.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 мар 2016 13:07

Само под секрет да кажа на лаиците за Сити, които го чуха този отбор когато арабелите почнаха да наливат там пари.
Сити дори и във времената които е играл в долни девизии старият им стадион винаги е бил пълен, в самият град Манчестър, Сити имат повече фенове от Юнайтед.Повечето фенове на Юнайтед в Англия не са от Манчестър, даже бяха правили някаква анкета, където се вижда че едва 30 процента са от Манчестър.Така, че Сити фенове си имат, още преди арабелите да наливат пари.Глоритата са при селяците от Юнайтед. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 мар 2016 14:16

MCMXIII написа:
Има хора които харесват футбол и традиции, а не проекти и играчки за милиардери ;) Т.е. има за всички по нещо.

П.П. Авторе, ненавиждам Сити, но си спомням как някой бе пуснал тема през 2012- а, дали Бавария са евроидиоти. Много беше "забавна". През 2013- а бе още по- "забавна" :)

Извинявай, но до 1968 г., 68 години след основаването си, Бавария Мюнхен какви точно традиции има? Кога са основани Сити и Челси и кога Бавария, че едните да са много традиционен отбор, а другите "изкуствени". Понеже те уважавам, ще чакам да ми отговориш. ;) И ... да ми простиш.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 мар 2016 15:43

Не считам за най-правилно да се съпоставят отборите по финансовите им възможности, да се съпоставят феновете, традициите и дали правилно управляват финансите си, за да се прогнозират успехите им в краткосрочен план или да се аргументира някакво отношение/квалификация към тях. За тази цел аз бих разделил клубовете на 2 групи - отбори, които създават и развиват футболисти и отбори - консуматори, които крадат чужд труд, пръскат луди пари и се чудят всяка година как от нещо нищо да направят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 мар 2016 15:57

ivan56 написа:Само под секрет да кажа на лаиците за Сити, които го чуха този отбор когато арабелите почнаха да наливат там пари.
Сити дори и във времената които е играл в долни девизии старият им стадион винаги е бил пълен, в самият град Манчестър, Сити имат повече фенове от Юнайтед.Повечето фенове на Юнайтед в Англия не са от Манчестър, даже бяха правили някаква анкета, където се вижда че едва 30 процента са от Манчестър.Така, че Сити фенове си имат, още преди арабелите да наливат пари.Глоритата са при селяците от Юнайтед. 8-)

ХАхаха, много, ама много си се объркал. :lol:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 мар 2016 16:06

За кое съм сбъркал :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 мар 2016 16:52

drvasko98 написа:
MCMXIII написа:
Има хора които харесват футбол и традиции, а не проекти и играчки за милиардери ;) Т.е. има за всички по нещо.

П.П. Авторе, ненавиждам Сити, но си спомням как някой бе пуснал тема през 2012- а, дали Бавария са евроидиоти. Много беше "забавна". През 2013- а бе още по- "забавна" :)

Извинявай, но до 1968 г., 68 години след основаването си, Бавария Мюнхен какви точно традиции има? Кога са основани Сити и Челси и кога Бавария, че едните да са много традиционен отбор, а другите "изкуствени". Понеже те уважавам, ще чакам да ми отговориш. ;) И ... да ми простиш.

Някаква титла на Германия, Купа на Германия Х2, от 1920 клуб с най- много членове в Мюнхен, печели Южно германско първенство, оно тогава не имало "А" група в Германия и по някое време идва чичкото с мустаците. Било е мъка. Клубът оцелява, щото може, а други не.

Че ти простим, оти е празник!

П.П. И историята се дели до 1965 година и след това когато FCB влиза у Бундеслигата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2016 18:22

diplomat написа:
ivan56 написа:Само под секрет да кажа на лаиците за Сити, които го чуха този отбор когато арабелите почнаха да наливат там пари.

ХАхаха, много, ама много си се объркал. :lol:

Изображение

Изображение

Е с такива подбрани снимки, аз мога да направя така, че и Ливърпул да изглежда без фенове... http://www.soccerstats.com/attendance.a ... ue=england - Сити са на 3-то място по среден брой фенове на мач и е средно по 98,7% пълен ---- http://www.soccerstats.com/attendance.asp?league=england

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 мар 2016 19:00

sunscres92 написа:Е с такива подбрани снимки, аз мога да направя така, че и Ливърпул да изглежда без фенове... http://www.soccerstats.com/attendance.a ... ue=england - Сити са на 3-то място по среден брой фенове на мач и е средно по 98,7% пълен ---- http://www.soccerstats.com/attendance.asp?league=england

Хубава статистика, доказваща че теорията на Ванката издиша. ;) 99.5% за Юнайтед, имайки най-големия стадион във ВЛ. 8-) Сити в най-добрия случай имат 30-40% от всички привърженици в Манчестър, така че и тази теза отпада. :lol: Изобщо, тия Сити са пълен ташак. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”