Иска ни се на всички Лестър да станат...Играят много добре....НООООООО ....НЯМА ДА ГИ ПУСНАТ да станат шампиони......
Тук не говорим за пари.....а говорим за МНОГО ПАРИ........
Големи играчи с големи лобита и пари стоят зад .....другите конкуренти......
Надали някой се съмнява че Сити няма да станат шампион......Арсенал са бита карта .....100 години с Венгер ....100 години няма шампиони.......слаб отбор....слаба игра......
Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
е аз се съмнявам че Сити ще станат шампиони.Защото ще е много тъпо да изгонят Пелегрини след 2 титли за 3 години.Плюс някоя и друга Купа на лига за цвят.
Storm30 написа:Раниери го заслужава,не е никак слаб треньор смея да го твърдя. На много отбори е помогнал да стъпят на краката си но липсата на трофеи го прави лузър.
Той си е много добър треньор, може да нареди отбора, да ги научи какво се иска от всеки и то да е това, което човекът прави с лекота, само дето му липсва фантазия, та силата му е май точно да помогне на отбора да си стъпи на краката и после да го предаде на някой по-жив треньор, който да обере лаврите, макар че хич не е сигурно, че би постигнал същото, ако не е наследил отбора от него.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
При толкова наляти пари......и само шампион на Англия.......??? Аз ако съм собственик ще искам още по нагоре......ЕВропа ...нещо !
Така че нормално нов треньор да искат...независимо че ще станат Шампион....
Дори и 2 купи да бяха взели ....пак щяха да сменят Пелегрини........
Това е просто детска игра ....на собствениците ...Имат пари въртят си играчи и треньори......
Така че нормално нов треньор да искат...независимо че ще станат Шампион....
Дори и 2 купи да бяха взели ....пак щяха да сменят Пелегрини........
Това е просто детска игра ....на собствениците ...Имат пари въртят си играчи и треньори......
- dreben23
- Контакти:
Трудно ще стане. Но победят ли Сити, може да започват да мечтаят. Арсенал ще е шампионче, не се и съмнявам. Вчера не играхме добре, но точно затова заложих Лестър, не Арсенал. Помислих си, че като сложа за Лестър те ще загубят мача, аз ще си загубя фиша. Уви, късмета пак ме споходи в първия ден..
Да ама не точно в този ред на мисли.. Бях сигурен, че Лестър и Юнайтед ще спечелят. Е, то бях сигурен, че и Сити ще падне или пък, че Суонзи ще бие, ама аз сложил изненадата за УБА, ама във футболчето не се случват нещата в този или някой друг ред на мисли, просто се случват. Бе едното фишче щом остана в играта, хич не ми дреме ми!
По-скоро Тотнъм е големият фаворит, е па изчислил съм го.
То не беше и толкова трудно- само Тотнъм трудно губи като гост, пардон изобщо не губи като гост, дъни се за момента като домакин, но и това нищо не значи. Имат само един проблем шпорите, редовно падат от артилеристите. Преодолеят ли Едиповия си комплекс, те ще триумфират.. Не Лестър, Арсенал, не Челси, а, пардон пак, Челси не е сред живите кандидати за титла!
Мотото тази година на футболните фенове по цял свят е "Всеки друг, освен Челси, всеки друг, освен Азар!" А това мото ми допада като сериала Луцифер ми допада, хел йе. Хубав ден! 

По-скоро Тотнъм е големият фаворит, е па изчислил съм го.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
след един месец ще са извън топ 3!шампиони-абсурд!
- Udoji90
- Контакти:
Могат, но няма да станат. Ако останат в първите 4, може да са доволни. Ако ме опровергаят, няма да се разсърдя - приятен отбор са. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
За съжаление Лестър нямат голям шанс да станат шампиони. Това че са на първо значи нищо. Дори да бяха с 10 точки пак щеше да им е трудно.
Първо разлика от 3 точки е голяма само между Реал и Барса, които рядко губят мачове, за останате първенства е нищо.
Второ, не мисля,че е сериозно някой да си мисли че Лестър могат да вземат всичките си мачове до края след тези със Сити и Арсенал. Това, че са способни да победят всеки отбор не значи, че могат да победят всички.
Трето, нека си признаем, че много от победите на Лестър дойдоха с голяма доза късмет. Дори вчера 1вия гол на Варди беше доста късметлийски, както и паса към него за втория.
Половин сезон може да изкараш с повечко късмет, но не и цял. От друга страна другите претенденти имаха наистина малшанс губейки точки в последните минути на двубоите.
Първо разлика от 3 точки е голяма само между Реал и Барса, които рядко губят мачове, за останате първенства е нищо.
Второ, не мисля,че е сериозно някой да си мисли че Лестър могат да вземат всичките си мачове до края след тези със Сити и Арсенал. Това, че са способни да победят всеки отбор не значи, че могат да победят всички.
Трето, нека си признаем, че много от победите на Лестър дойдоха с голяма доза късмет. Дори вчера 1вия гол на Варди беше доста късметлийски, както и паса към него за втория.
Половин сезон може да изкараш с повечко късмет, но не и цял. От друга страна другите претенденти имаха наистина малшанс губейки точки в последните минути на двубоите.
Ясно е, че всички сме за Лестър да станат шампиони. Е, дори да не успеят със сигурност ще завършат в топ 3.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- marco_bailey
- Контакти:
Няма как да стане, дори и в първенство като английското, където който я ритне най-високо, е капитан на отбора.

FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg