veselin111 написа:На мен ми е трудно да прогнозирам жребия, още повече като ние не участваме.
Аз бих Ви попитал очаквате ли изненада от някой измежду т. нар. "аутсайдери" -Уелс, Исландия, Албания, ЕЙРЕ, Сев.Ирландия, Унгария ?
Кой от т.нар "фаворити" смятате, че ще се изложи или няма да се представи на ниво - Германия, Англия, Италия, Франция, Португалия, Испания, Белгия?
Много си зависи от групите. При удобен жребий един, дори два от "аутсайдерите" могат да се класират за 4-финал, но за повече не мисля че имат сили. Колкото до "фаворитите": то така или иначе към Англия и Португалия няма големи очаквания. Няма да се изненадам ако не спечелят групите си и формират някои интересни 8-финали. Италия и Испания много се издъниха на световното, взели са си предполагам съответните поуки, тече обновяване, особено при испанците, интересно е какви резултати ще даде, но съм сигурен, че ще се представят много по-добре. Белгийците също се развиват, но до къде ще стигнат (8ф, 4ф или 2ф) зависи единствено от жребия. От Германия и Франция очаквам силно представяне.