От Лига Насионал също падат добри пари, Лига 1 я избягвам, както и всички топ първенства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
ЕМИЛ написа:Pragmatichen написа:честно да ви кажа, вече дори когато печеля, не се радвам, защото са мръсни пари, мафиотски, изкарани не със честен спорт, а от фалш.
чиста проба измама.
и забелязвам нещо ново в уреждането на мачове от около 5-6 дни насам.
например на почивката е 0:1, после домакинът обръща до 2:1, и накрая(това го видях в 9 мача вече, значи е нов трик за обиране на парите на хората) и накрая....в 93-94 минута става 2:2 и когато хората са очаквали обръщалка, то става Х, и то огромен коефициент, защото след 90-та минута Х е поне 15-20 коеф. и хем парите обрани, хем манипулацията е факт.
според мен това се прави, защото играещите усетиха обръщалките и те решиха да цакат хората с Х в последните минути.
вече в 9 мача го виждам това.
последно снощи на мача на Далас и Портланд.
имайте го предвид.
Нещо не те разбрах !Ако мача е равен в 90мин коеф за Х е около 1.083-1.1 .
iliyan написа:Манипулации и въртене на пари става с парите които трябва да отидат за спорта.От там милионите на мамчето на Делян.Иво Тонев нямам идея колко успя да намаже защото беше прекалено за малко шеф. Иначе заплатките които взимат ги е гласувал парламента. А тези другите лотарии реално нищо не дават.А тези печелившите които ги дават по тв са само за пред тв.Плащат им там някакъв хонорар снимат ги и до там.А че има глупаци които вярват , че се печели от тези лотарии си има изобилие.Аз никога не съм си купувал от тези лотарии и от време на време пускам фиш.Отдавна съм разделил с идеята , че ще стана тотомилионер.Все някой и друг лев от моите пари отиват за спорта.
River Plate написа:Не знам, на мен Лига 2 ми е касичка![]()
От Лига Насионал също падат добри пари, Лига 1 я избягвам, както и всички топ първенства
ЕМИЛ написа:River Plate написа:Не знам, на мен Лига 2 ми е касичка![]()
Там кво играеш под 2,5 гола ли ?
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Pragmatichen написа:ЕМИЛ написа:Pragmatichen написа:честно да ви кажа, вече дори когато печеля, не се радвам, защото са мръсни пари, мафиотски, изкарани не със честен спорт, а от фалш.
чиста проба измама.
и забелязвам нещо ново в уреждането на мачове от около 5-6 дни насам.
например на почивката е 0:1, после домакинът обръща до 2:1, и накрая(това го видях в 9 мача вече, значи е нов трик за обиране на парите на хората) и накрая....в 93-94 минута става 2:2 и когато хората са очаквали обръщалка, то става Х, и то огромен коефициент, защото след 90-та минута Х е поне 15-20 коеф. и хем парите обрани, хем манипулацията е факт.
според мен това се прави, защото играещите усетиха обръщалките и те решиха да цакат хората с Х в последните минути.
вече в 9 мача го виждам това.
последно снощи на мача на Далас и Портланд.
имайте го предвид.
Нещо не те разбрах !Ако мача е равен в 90мин коеф за Х е около 1.083-1.1 .
0:1, първото...второто правят набързо 2:1 и всеки си мисли, че е обръщалка, държат го така до 90-91-92 минута и в последните минути на продължението правят Х 2:2 и тогава Х е огромен коефициент, и всеки, който не се е застраховал, а е чакал на обръщалка, бива измамен.
Това е новата тенденция в уговарянето.
И обяснението ми е просто, че хората надушиха много обръщалки и те решиха да ги цакат в последните секунди с хиксове.
Казвам ти, поне 9 мача забелязах такива с гол за равен мач в продължението.
И си струва, то в 91-92 минута един хикс е много по-голям, отколкото една обръщалка на първо/краен.
Абсолютна манипулация.
Така и никой отбор не е ощетен, няма загубил, делят си по 1 точка.
При обръщалка винаги единия трябва да загуби, знаеш
komandini написа:Не си прав, не във всички игри има манипулации. От тези картони за търкане - лото имам познати спечелили 20,40 и 60 000лв. и то само за 1 месец.
iliyan написа:komandini написа:Не си прав, не във всички игри има манипулации. От тези картони за търкане - лото имам познати спечелили 20,40 и 60 000лв. и то само за 1 месец.
Ти вярваш ли в дядо Коледа и Снежанка ?! Щото аз отдавна не вярвам. А това за игрите го знам от хора които работят за тези игри.
И се загледай в клиповете които дават печелившите и ще видиш колко всичко е режисирано.И ще ти дам пример.
Даваха някакъв дядка който спечелил награда и казаха от кой град и в същото време клипа е сниман на НДК-то.
Нали ти е ясно , че за да си вземеш наградата няма нужда да дойдеш до СофияЗатова има банки и банкови сметки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта