Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Съвет за залагане

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2015 14:45

Ако имаш начин да вземеш сигурни, взимай. Иначе ще си останеш само с усещанията. :) Яки мачове, никога не бих играл такива. Тва да ти отложат последния мач е много арна работа! :lol:

Един въпрос: в ефбета 30 кинта ли си е минималната сума все още, която трябва да имаш, за да теглиш? Питам, щото отдавна не съм се занимавал с онлайн залози. Просто условията никъде не са добри, а реално печеливша колонка да е най-много до 30 лв. с левче. И то кво съм залагал и в ефбета- три-четири пъти депозит по 10 лв и три пъти теглил. По-нататък сумите са вече за хора не само с усещания, ами и с пари. :) Много пари хвърляте, младежи, не се прави така. То от това милионер не може да се стане. но да пада по нещичко винаги си може. :P

Ама може тия дет ги говорят многото нули нищо да не залагат, има си такива образи дето само се правят на интересни, ама я не съм вчерашен да ме притесняват некви нули. :)

[offtopic]У нашите пунктове по-рядко ще играм за по-големи суми, оти немат оборот да ти ги платьот. :lol: Вий явно не знайте кво значи криза, ама га пораснете ше разберете. Чувайте малко парици за черни дни, че тая държава е кожодерска работа само. :lol: :([/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 15 ное 2015 15:28

защо написа:7 мача за коефициент 240. Така ли се играе, бе човек? Аз, например, още си спомням каква звазда бех преди 20-тина години, когато бях заложил 500 лева (по онова време това беше към един стек цигари), с коефициент 13 000, на 6 мача. Пет ми бяха излезли, шестият беше късния мач в Италия и отидохме да го гледаме в кръчмата на един арабин, който имаше сателитна чиния - тогава бях студент и живеех на общежитие, а и кабелната телевизия прохождаше. Мачът беше Рома - Каляри двойка, коефициент 12, на Рома тогава треньор им беше Карло Мацоне, дърт фен на катеначото, а Каляри много обичаха и те да играят на контри, имаха две бързи негрета, Дели Валдес, панамец, сериозна звезда на тогавашния футбол и един бразилец, Оливейра, та като пусках тотото, затворих си очите и ги видях как и двата отбора се затварят, постепенно домакинът, който е и претендент за титлата, се изнервя и почва да се открива и Дели Валдес и Оливейра почват да ги фащат на контри. Така и стана, разбира се, аз като играя тото, квото съм гледал докато пиша, това гледам и по телевизията, Каляри поведе, а ние бехме големя компания, това си беха пари, след 20-30 минути целата кръчма разбра за какво става въпрос и почнаха да викат за Каляри и да ме гледат с уважение. В 89-тата минута Балбо вкара с глава, след статично положение, на тия аматьори и ми провали тотото. Ама бех истинска звезда, даже арабинът се помоли на Аллаха Рома да не вкарва гол, а не като сегашните араби, дето трепат футболните фенове. И не като тебе, с коефициент 240 и да се налага сам да се фалиш по форумите... :P :lol:

Хахаха, абе, човек, ами 240 лв. колко стека цигари са, а?
Забавна история иначе :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 ное 2015 16:37

phd написа:Хахаха, абе, човек, ами 240 лв. колко стека цигари са, а?

Аз бех заложил 500 лева, печалбата щеше да бъде 6,5 млн. Тогавашните пари нямаха много общо със сегашните, та затова привеждам тия натури, да стане ясно за какво точно става въпрос, че не е чак толкова, колкото изглежда.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

izvestniinfo
Контакти:

Мнениеот izvestniinfo » 15 ное 2015 17:34

dreben23 написа:Ако имаш начин да вземеш сигурни, взимай. Иначе ще си останеш само с усещанията. :) Яки мачове, никога не бих играл такива. Тва да ти отложат последния мач е много арна работа! :lol:

Един въпрос: в ефбета 30 кинта ли си е минималната сума все още, която трябва да имаш, за да теглиш? Питам, щото отдавна не съм се занимавал с онлайн залози. Просто условията никъде не са добри, а реално печеливша колонка да е най-много до 30 лв. с левче. И то кво съм залагал и в ефбета- три-четири пъти депозит по 10 лв и три пъти теглил. По-нататък сумите са вече за хора не само с усещания, ами и с пари. :) Много пари хвърляте, младежи, не се прави така. То от това милионер не може да се стане. но да пада по нещичко винаги си може. :P

Ама може тия дет ги говорят многото нули нищо да не залагат, има си такива образи дето само се правят на интересни, ама я не съм вчерашен да ме притесняват некви нули. :)

[offtopic]У нашите пунктове по-рядко ще играм за по-големи суми, оти немат оборот да ти ги платьот. :lol: Вий явно не знайте кво значи криза, ама га пораснете ше разберете. Чувайте малко парици за черни дни, че тая държава е кожодерска работа само. :lol: :([/offtopic]

В ефбет коефициентите са по ниски от бет. Освен това има по малко видове залози.... в бет има по на 70-80 вида (може да се заложи някакви странни даже дали ще има греда примерно ) Та който няма акаунт може да се възползва от 100 % бонус като нов играч - > линк

Освен това ако играеш точен резултат и мача ти завърши 0-0 ти връщат парите. А като играеш такива колонки по над 3-4-5-6 мача има бонус , който се натрупва към коефициента. Колкото повече мачове играеш в права колонка , толкова повече бонус , но естествено по голям шанс да загубиш. Такива по 7-8 мача винаги ще те издъни някой. Но ето , че от време на време имаш късмет и с левче направиш оборота :) Честито. :mrgreen:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 ное 2015 17:37

Значи ако темата още е актуална, че не съм следил мача: залагаш 155 лв на 1Х и се радваш на живота... Виж нещата са такива - ти имаш 90 лв... ако искаш да ги заложиш на коф 2.5 и да спечелиш 240 си е твоя работа... ама тва е реалността... би ли заложил 90 лв, които си имаш и са ти в джоба, за 240

Особено ако си по-малък... демек не си възрастен човек на заплата и прилични, постоянни приходи, въобще не се занимавай да рискуваш... изхарчи си ги с кеф за глупости и си купи нещо, което те кефи, ама иначе няма да тръгнеш да даваш пари за него - така най ще ги усетиш ;)
[center]Изображение[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот AnalBreaker » 15 ное 2015 19:04

Тази вечер един подарък от мен за вас - Лейкърс са домакин на Детройт Пистънс и коеф. за победа е повече от добър - 2.70.

Коби е обратно в игра. Аз лично сложих 35 лв. на Езерняците да бият.
Последна промяна от AnalBreaker на 16 ное 2015 08:50, променено общо 1 път.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 ное 2015 20:07

Моят съвет е: никога повече не играй 8 мача в колонка (още повече с коеф. 1,6 - 2,45).
Осем мача са 6561 възможни комбинации и само една да те удари по главата. :roll:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 ное 2015 00:15

Аз играх Сакраменто-Торонто 1(2,20).

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 ное 2015 00:50

smoothc написа:Аз играх Сакраменто-Торонто 1(2,20).

Торонто ще вземат мача си със Сакраменто. ;)

------------------

С доста късмет и упоритост Сакраменто извадиха мача след като изоставаха с 10 точки няколко минути преди края. Честито
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Diablo3
Контакти:

Мнениеот Diablo3 » 16 ное 2015 01:08

Аз бих избрал варинта на tmanolov, но като гледам на тебе не ти се е наложило да вземеш това тежко решение защот мачът е отменен.

Върни се в “Футбол - Свят”