Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alekssander
Контакти:

Re: Съвет за залагане

Мнениеот Alekssander » 15 ное 2015 10:38

Благодаря за съвета. Точно това исках да видя - различни мнения на различните хора. Абсолютно си прав, че си заслужава човек да се подсигури, но като че ли ще се уповавам на късмета - все пак 200 лв няма да оправят тотото, както се казва, а пък кефът от нареждане на 8 мача в права колонка с 1 лв ще е неземен. :)

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 15 ное 2015 10:46

Подсигурявай! Един лев може и да загубиш,но печалбата си е добра. Няма смисъл само заради емоциите да се чака. Поздравления за 7-те уцелени!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
tores94

Мнениеот tores94 » 15 ное 2015 10:52

Приятел, подсигури се ! По-добре малко, но сигурно.
Ако пък парите нямат значение за теб, остави адреналина да те води ... ;)
Поздравления иначе. Да хванеш 7 мача при съвременните "изненадващи" резултати си е направо гениално.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 ное 2015 11:22

А за да провериш дали си карък, може да не се презастраховаш, а само да се застраховаш!
Демек да заложиш едни кинти само за Х, като няма нужда да са много, защото все пак залагаш на коефицент х3.
Отделно Мепен са слаби домакини!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 ное 2015 11:43

7 мача за коефициент 240. Така ли се играе, бе човек? Аз, например, още си спомням каква звазда бех преди 20-тина години, когато бях заложил 500 лева (по онова време това беше към един стек цигари), с коефициент 13 000, на 6 мача. Пет ми бяха излезли, шестият беше късния мач в Италия и отидохме да го гледаме в кръчмата на един арабин, който имаше сателитна чиния - тогава бях студент и живеех на общежитие, а и кабелната телевизия прохождаше. Мачът беше Рома - Каляри двойка, коефициент 12, на Рома тогава треньор им беше Карло Мацоне, дърт фен на катеначото, а Каляри много обичаха и те да играят на контри, имаха две бързи негрета, Дели Валдес, панамец, сериозна звезда на тогавашния футбол и един бразилец, Оливейра, та като пусках тотото, затворих си очите и ги видях как и двата отбора се затварят, постепенно домакинът, който е и претендент за титлата, се изнервя и почва да се открива и Дели Валдес и Оливейра почват да ги фащат на контри. Така и стана, разбира се, аз като играя тото, квото съм гледал докато пиша, това гледам и по телевизията, Каляри поведе, а ние бехме големя компания, това си беха пари, след 20-30 минути целата кръчма разбра за какво става въпрос и почнаха да викат за Каляри и да ме гледат с уважение. В 89-тата минута Балбо вкара с глава, след статично положение, на тия аматьори и ми провали тотото. Ама бех истинска звезда, даже арабинът се помоли на Аллаха Рома да не вкарва гол, а не като сегашните араби, дето трепат футболните фенове. И не като тебе, с коефициент 240 и да се налага сам да се фалиш по форумите... :P :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
tores94

Мнениеот tores94 » 15 ное 2015 11:59

Lyubooo написа:Отделно Мепен са слаби домакини!

Точно затова мачът е 1-ца ! :mrgreen:

izvestniinfo
Контакти:

Мнениеот izvestniinfo » 15 ное 2015 12:05

Не се играе толкова мачове с малко пари. Играят се един , два мача с повече пари..... Ето малко съвети как да печелим от залагане :geek:

Иначе успех с залога.... спор няма че си е тръпка да чакаш толкова пари с само лев залог.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 15 ное 2015 12:41

Да бяха 2400 лева, хайде да има смисъл тая "дилема", но 240 лева е направо несериозно.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 15 ное 2015 12:57

Аз разбирам да си на прага да загубиш 20 хилки и да се откажеш. Колко пъти си достигал 7 от 8? ако много рядко , то продължи. Това е хазарта.

Alekssander
Контакти:

Мнениеот Alekssander » 15 ное 2015 13:19

Мачовете ги играх от немай къде, просто, за да си следя някакви мачове, докато си релаксирам съботно вкъщи. И тъй като заради националите изборът беше доста ограничен. Затова докато неусетно си разглеждах мачовете и си ги слагах във фиша, видях сборния коеф и направо реших да си ги играя всички накуп с 1 лв и да не се занимавам да се чудя как да ги разбивам по колонки. Мачовете бяха:
1. Питърбро - Флийтууд Таун 1 - 2.00
2. Рочдейл - Уигън 2 - 2.45
3. Форест Грийн - Дувър 1 - 2.15
4. Уорънпойнт - Коулрейн 2 - 1.60
5. Крусейдърс - Гленторан 1 - 1.70
6. Бухбах - Вакер Бургхаузен 2 - 2.20
7. Луго - Елче под 2.5 гола, 1.60

Като гледам в лайвскора, мачът е отложен, така че дилемата май отпада :)

Върни се в “Футбол - Свят”