Златна топка - 2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Златна топка 2015 Кой и защо? Мнения!

Мнениеот HardWork » 10 ное 2015 14:28

Ако всичко е справедливо Левандовски ще спечели!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 ное 2015 14:29

doktora25 написа:
sapio0o написа:Меси или Неймар. Причините са ясни..

Роналдо за мен няма място в тройката, но след като Лео бе там в последните 2 години, значи и португалецът трябва да бъде.

Безпристрастно - 1. Меси, 2. Неймар, 3. Суарес

Относно Левандовски, не знам да се смея ли, да плача ли. :roll: Говорим за класен футболист, отличен голаджия, но с два месеца на нивото на най-добрите не се печелят подобни награди. Суарес, Агуеро и Бензема по нищо не отстъпват на гореспоменатия.

Няма да е лошо Иниеста да спечели. Специално миналия сезон му бе един от най-слабите, но след като в предишни години бе ограбен, то сега нека се компенсират нещата.

Доста фенове на Реал познавам, които не харесват Левандовски особено и са склонни да недооценяват качествата му. И това някъде от 2013 г. го забелязвам. Нямам представа защо така се получава. :?

Левандовски е страхотен играч, но поне за мен също не е на нивото на Суарез и Агуеро.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 14:37

sunscres92 написа:
doktora25 написа:

Роналдо за мен няма място в тройката, но след като Лео бе там в последните 2 години, значи и португалецът трябва да бъде.

Относно Левандовски, не знам да се смея ли, да плача ли. :roll: Говорим за класен футболист, отличен голаджия, но с два месеца на нивото на най-добрите не се печелят подобни награди. Суарес, Агуеро и Бензема по нищо не отстъпват на гореспоменатия.

Няма да е лошо Иниеста да спечели. Специално миналия сезон му бе един от най-слабите, но след като в предишни години бе ограбен, то сега нека се компенсират нещата.

Доста фенове на Реал познавам, които не харесват Левандовски особено и са склонни да недооценяват качествата му. И това някъде от 2013 г. го забелязвам. Нямам представа защо така се получава. :?

Левандовски е страхотен играч, но поне за мен също не е на нивото на Суарез и Агуеро.

Верно е - как смее да не е циганин :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 ное 2015 14:43

Ако се прочетат всички мнения, както аз направих, темата е огледало на ситуацията в съвременния футбол- нема звезди бре, момци. Пет имена се въртят от 10 години, ам сетне ко правим. Неймар президент! :lol:

Само ще кажа, че макар най-вероятно да е Неймар, просто не ми се вярва да пошестят с Меси (та той дори не е играл тая година мач, кви номинации бре), аз не съм му видел нито един голчек, даже и по новините не съм му ги гледал. А защо няма номинацийка за Гризман от никого? На Суарез и на него съм видял два по гола по новините. Абе може ли хора с по десет гола за първенство да взимат златни топки? :lol: :lol: Кат се замисля много са смешни кандидатите тази година като представяне, щото не трябва да има такива реално. :mrgreen: Или Неймар, или ще е некой баварец, аз бих я дал на Дъглас Коща, но Нойер е с едно спасяване пред него може би. По-трагична футболна година, едва ли е имало някога, нищо чудно и вратар да я вземе...Едно време даваха топки за голове на световно, ся ги за десет гола за сезончек, мани, мани.. :mrgreen: :lol:

[offtopic]Златна топка за пошло представяне за един сезон да я кръстят. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 ное 2015 14:59

doktora25 написа:

Чакай малко. Къде виждаш да недооценявам качествата му? Написал съм, че е класен футболист, както и отличен голаджия.

sunscres92 написа:Левандовски е страхотен играч, но поне за мен също не е на нивото на Суарез и Агуеро.

kingofpop написа:Стига с тоя Левандовски, влезе във форма за 2 месеца и вкара 5 гола на Волфсбург, дето бившия му съотборник Данте го оставяше да стреля от всяка позиция и айде....видяхме го пролетта, за мен си е напълно нормален нападател и в никакъв случай не е по-добър от Агуеро да речем...за Суарез и Неймар няма да говоря :mrgreen:

Ето, че има и други на моето мнение.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 10 ное 2015 15:00

HardWork написа:Ако всичко е справедливо Левандовски ще спечели!

Защо? Освен 1 титла в Германия, какво е постигнал?
Меси изяде сам Байерн на 1/2 полуфинала, какво направи с Боатенг, сам видя. После вдигнаха и купата.
Финал преди това СП в Бразилия.
Титла и купа в Испания.

Левандовски има 17 гола миналия сезон и 2 силни месеца този сезон.

За качествата им като футболисти е смешно дори да спорим, все едно да сравняваш Ламбо с Лада ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 ное 2015 15:05

River Plate написа:
HardWork написа:Ако всичко е справедливо Левандовски ще спечели!

Защо? Освен 1 титла в Германия, какво е постигнал?
Меси изяде сам Байерн на 1/2 полуфинала, какво направи с Боатенг, сам видя. После вдигнаха и купата.
Финал преди това СП в Бразилия.
Титла и купа в Испания.

Левандовски има 17 гола миналия сезон и 2 силни месеца този сезон.

За качествата им като футболисти е смешно дори да спорим, все едно да сравняваш Ламбо с Лада ;)

СП бе през 2014. ЗТ се дава за 2015. Руди Фьолер е бил Светвен шампион през 1990 г., може ли да го номинираме и него?
Моля, научете периода за който са номинирани играчите!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 15:30

Еее, сега почнахте да вадите постиженията :lol: :lol: Уесли Снайдер спечели ШЛ и игра финал на Световното в една година и дребния взе топката ... Пълен фарс :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

mopper
Контакти:

Мнениеот mopper » 10 ное 2015 16:02

Само за това което направи Меси до лятото, ако ще и 1 мач да няма до края на годината, пак ще вземе топката. Вие си приказвайте за Левандовски и тн.

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 10 ное 2015 16:04

RONALDO - постоянство на много високо ниво

Върни се в “Футбол - Свят”