HardWork написа:damyanov1963 написа:arni написа:Ето така се прави ,не като в нашата умряла държавица
На това му се вика след дъжд - качулка. Германия вече е употребила парите за подкупа, спечелила е домакинството на СП, минали са десетина годинки, те сега се сетили да "атакуват" футболната им централа. Хм... Хитро измислено. Верно така се прави. И там се усвояват балканските нрави. Германия все повече се ислямизира и балканизира. Скоро една позната, която живее в Крефелд ми писа, че имала проблеми с интернет операторите, понеже били мошеници. Аз учудено я попитах - ама и в Германия ли, да не би да са гастарбайтери?
Ами само турци и араби са, отговори ми тя.
Това е номер за отвличане на вниманието! Имаше редица издънки последните седмици в Германия с политически привкус, и сега се отклонява общественото внимание в друга посока! Иначе за ислямизирането не си много прав! Има заплаха от ислямизиране в бъдеще, но към момента Германия е по - малко ислямизирана от редица държави включително България и Русия!
Значи не съм казал, че е най-ислямизираната, а че все повече се ислямизира. И ако продължава така... но то всъщност се отнася за цяла Европа, че и за Русия.