ПАОК - Панатинайкос-3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: ПАОК - Панатинайкос-3-1

Мнениеот Drunken_Master » 27 окт 2015 10:24

k@r@k0nju1 написа:Ми купи си фланелка на Барбуков, носена от него в Ман Ю с автографче даже. Гушкай си я всяка вечер преди да заспиш и сънувай, че Барбито е до тебе. Продава се в олх-то срещу 5000 лв. Явно някакъв болен мозък пари иска да изкара, ама приказката за баницата.... :) :) :) :) :)

Майка ти сигурно се срамува,че е родила такъв жалкар,като тебе...
Сигурно си много доволен от написаното...балък ! Ти в живота си какво си постигнал повече от "Барбуков",че тръгваш да му търсиш мана...
Ай изчезвай и си махни аватара...поне не показвай,че си фен на ЦСКА...Ние такива прости фенове,като тебе нямаме...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Re: ПАОК - Панатинайкос-3-1

Мнениеот k@r@k0nju1 » 27 окт 2015 10:58

Аз аватара няма да си го махна, защото съм много повече ЦСКА-р от тия, дето тръбят на ляво и на дясно, че видиш ли били ЦСКА-ри. Ама такива помочковци като Барбука не мога да ги трая. Ревльовци, примадони, помислили, че са над всичко, всеки, ЦСКА и България. Тоя, ако не беше Пената да го забележи щеше сега да си цъка в Места (Хаджидимово) и да суши тютюнец на двора. И после ще ми обяснява, че видиш ли повече нямало да играе за нац.отбор на България поради "негови си причини". Причините са от ясни, та по-ясни - Марга Барбукова. Щото на нея гъ*а й за пари ще се разпори още толкова. "Светската" лъвица, мед.сестра, хахаха. Ще пукна от смях. Случайно Барбука да не се счупи, че да може да играе на клубно ниво, за да взима премийки от там, на нац.отбора - майната му. Това е всичко под давление на Марга, дето с баба му на Барбука биеха дядо му Мите (Бог да го прости човека) на почивки и го вкарваха в тях с шутове. Ееееее, тия са ми ясни като бял ден, бре.... Ванката, баща му на Барбука, защо го заряза, а?! Защото е готин човек и не може да се занимава с простаци като Марга, която даже на всичко отгоре и ожени Барбука. Така го е обсебила. Ама на Ленчето тате й какво има, а? Аааааа, ша се сетиш, пиле, ша се сетиш. Строи, та се пушек вдига.....Да се сливат капиталите. Всичко това Марга го прави. Той, Барбука даже не изпрати и съболезнования за един велик футболист, легенда на Пирин (Бл-д), треньор в ДЮШ на Пирин - Ристе - Бараката, когато почина през 2006 г. Ама нали е гоУем, що да праща, като може да не праща? Нали така, а? И като се изцепи за ЦСКА-то, че видиш ли, не можел с нищо да помогне, всеки сам да се оправя. Лелелелелеле, пухльоооооо, помниш ли ти от де си тръгнал бре, синче мамино.... ЦСКА-ри, ама ИСТИНСКИ уважавам дълбоко - Мето Деянов, Ристата, Марто Петров, Джони Велинов, Цецо Йончев, Пената, Пламен Марков, Бате Стойчо и още много, много други, ама Барбука никога няма да влезе там - при ИСТИНСКИТЕ ЦСКА-ри, никога. :evil: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Футбол - Свят”