Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Великолепна тема и много точен анализ, поздравления към автора.Аз също имах щастието да наблюдавам майсторската игра на великия голмайстор на живо. Дано медицината да му помогне.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Robbery написа:Герд Мюлер все още държи рекорди, които не са подобрени. От тази гледна точка още дълго ще остане в регистрите и статистиката.Captain Stottlemeyer написа:Великолепна тема и много точен анализ, поздравления към автора.Аз също имах щастието да наблюдавам майсторската игра на великия голмайстор на живо. Дано медицината да му помогне.
За съжаление медикаментите допуснати за лечение на алцхаймер имат слаб ефект, който води до забавяне на прогресирането на болестта само с няколко месеца (!). Т. нар. "имунизации" против алцхаймер пропаднаха на фаза 1 и съответно фаза 3 клинични изследвания въпреки дългогодишния труд полаган за осъществяването им.
При голяма доза късмет чак след години може да се мисли за по-ефективна терапия. Засега се "лекуват" само симптомите на болестта.
honda написа:Герд Мюлер несъмнно е най-добрия реализатор ,който съм гледал, на пръв поглед не беше нещо особено,освен че беше много здрав физически. Нямаше техника, определено техниката не му беше силната страна, бързината също, не се движеше много, за него 15 метра от вратата беше далеч, но никой не можеше като него да реализира-той практически не пропускаше,от нищото вкарваше голове,а и никой не умееше да наказва грешките на защитниците като него. За него Кайзера каза: "Неговата работа беше да вкарва сам срещу вратаря или на празна врата,да чака за грешки на защитниците, за останалото има още 10 човека на терена".
Много бих се затруднил ако трябва да посоча най-добрия централен нападател,който съм гледал. Определено много бих се затруднил между Герд Мюлер , Марко ван Бастен и Роналдо(Феномена).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта