Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот Цецо Чука » 28 сеп 2015 10:37

diplomat написа:Що така продължава тоя расизАм в Русия, бре, колеги? :?:

При положение че проявите на расизъм са ежедневие по българските стадиони, че феновете на Подуене издигат свастики безнаказано и празнуват рождения ден на Фюрера, не виждам къде ти е моралното право да обсъждаш какво се случва в Русия...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 сеп 2015 10:43

гражданин от село написа:Къде па си виждал хубави негърки?

Изображение
Сега погледни гаджето си и после погледни тази, пак погледни гаджето си, погледни тази.
Иска ти се гаджето ти да изглежда като тази,нали?
Аз съм на кон...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2015 10:54

Да разсея някои неясноти - nigger е означавало "ръжен" или "мангал" ( вече не се ползва, ползват poker по видими причини :lol: ). Да му кажеш nigger, е все едно на циганина да кажеш "мангал" - обидно си е ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 сеп 2015 11:21

boabbb написа:Да разсея някои неясноти - nigger е означавало "ръжен" или "мангал" ( вече не се ползва, ползват poker по видими причини :lol: ). Да му кажеш nigger, е все едно на циганина да кажеш "мангал" - обидно си е ;)

Интересното е че е обидно само ако го каже бял човек, иначе my nigga си е квото е между нас копеле....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2015 11:30

Да погледнем и от смешната страна на темата.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ASfj8lJjqTo[/youtube]

:lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 16:19

Alexx написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:ОБИДНА дума е НИГЪР, така са били наричани презрително негрите.

За това говоря, което на български е негър. Пише се "nigger". Заради това направих сравнението с "гяур" - защото чернокожите свързват тази дума с тези времена и не разбирам защо има хора, които се опитват да оспорват това.

Така е, но мен това не ме вълнува защото не съм от англоезична държава. На български негър си означава представител на черната раса. Никой няма право да ми налага вижданията на чужда държава за определена дума. Не виждам защо продължаваш да защитаваш двойния стандарт за расизъм според който черните не може да са расисти и черните може да се обиждат за всичко.

Аз пък не разбирам защо се опитваш да ми слагаш думи в устата, които не съм изричал? :?: Поне 3 или 4 пъти написах, че расизмът е двупосочен процес, тоест всеки може да бъде расист, без значение цвета на кожата му. Който твърди обратното, за мен би бил расист.

Но когато става въпрос за футбол, най-вече по европейските терени, 90% от случаите белокож бива расист към чернокож - това за мен е неоспоримо и Русия, като домакин на СП трябва да се бори с този проблем, защото лятото на 2018 там ще присъстват 32 различни национални отбора от целия свят, и всеки един го е заслужил с играта си и уменията на футболния терен.

Ако тръгнем да коментираме всичко това от политическа гледна точка, то в Русия не трябва да се провежда този турнир по ред причини - главната от тях бидейки международната обстановка.

Това, което се опитвам да кажа е - Русия трябва да предостави условията за провеждане на едно често, почтено и сигурно Световно Първенство, за да могат футболните фенове от цял свят да подкрепят свободно националните си отбори, без да се страхуват за своята безопасност, защото знаем как се отнасят с различните в РФ.
Последна промяна от diplomat на 28 сеп 2015 16:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 16:23

Цецо Чука написа:
diplomat написа:Що така продължава тоя расизАм в Русия, бре, колеги? :?:

При положение че проявите на расизъм са ежедневие по българските стадиони, че феновете на Подуене издигат свастики безнаказано и празнуват рождения ден на Фюрера, не виждам къде ти е моралното право да обсъждаш какво се случва в Русия...

Не те разбрах, братле. Не съм фен на Левски, ако това се опитваш да кажеш. И след като това е форум, смятам че човек е свободен да коментира каквото му харесва, особено имайки предвид, че съм изложил тезата и аргументите си много точно и ясно.

Не оставих темата да си се развива сама - исках да бъда деен участник, тъй като имам специфично мнение по въпроса.

Върни се в “Футбол - Свят”