Пак наредиха тотото - ЧЕРНО ТОТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Пак наредиха тотото - ЧЕРНО ТОТО

Мнениеот Alexx » 21 сеп 2015 10:43

Teзи които говорят постоянно за уговорени мачове с цел тото печалба въобще не им е ясно колко е рисково и нерентабилно това начинание! Ако им беше ясно нямаше да ги говорят тези неща.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 21 сеп 2015 11:29

Спрете да залагате щом нищо не познавате аз ако познавах всичко на което залагах щях да съм милионер вече :lol:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 21 сеп 2015 19:53

matador написа: щях да съм милионер вече :lol:

Е , не си ли ? Не бъди скромен.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 сеп 2015 21:44

Сега като се откажа и ще почнат, нема къде да идат! Я не съм вчерашен и знам кога влизат - като ги нема в една колонка от квитанцията в системата. :lol: Доста съм назад вече, не виждам вече никакъв шанс за избиване на червеното. Тия дет ви се хвалят, че хващат всека седмичка, хващат само кабелна от телевизията. :cry: :mrgreen:

Г/г, над и под пък хептем нямат хващане, :mrgreen: недейте ги слуша изобщо! :) И стига сте твърдели, че не били нагласени, ами кви са, ама освен да забивате погледи в коефициенти, гледайте и някой мач- почнал съм 80-те години да зяпам футболчето, през 90-те го играех, не на мен глупостите за най-великата игра, пардон беше най-велика, ама я нямате базата за сравнение. За съжаление в наши дни няма и велики футболисти, всички са един дол категорично и се продават като кифли по магистралите! С други думи футболчето е легализирана проституция, а трансферните им прозорци са си период на най-обикновен трафик на леки жени, иначе нямаше да отиват в директни съперници първото което е, а букитата са им пимповете и им нареждат кой с кого и къде да си легне. Никой няма да спечели и пукната пара, всичко живо е на минус! Колкото бащата е спечелил от тото 6/49, пускайки от 30-40 години насам, толкова и ние ще. :mrgreen:

Макс печалбата с левче е 30, повече не дават. И то два, три пъти в годината. Ако вместо с левче, сложиш 10- макса ще ти е 300 съответно. Със 100 - 3000 и т.н., което значи само едно- вие би следвало да сте на още по-голям минус. Моите са натрупани за две години, вашите за няколко месеца с такива залози. Е па точно от вазе ще вземаме съвети, а и при всеки силният компонент е различен- г/г и под и над не е за мен, на мен ми дай знаци или точни. Освен да дам съвет за отказване на момчета и момичета, дето все още не са чак толкова на загуба, друг не бих давал, че и аз съм на минусче. Просто от инат стана така, че продължих да играя в еврото, не в нета. В един момент човек трябва да си прецени има ли все още шанс да върне някакви загуби, на плюс няма никой, та ако нема, требе да се спре по-навреме. Има си хора, които си обожаваме футбола, не залозите, защото веднъж сложиш ли десятка, след това ще поискаш да туриш и стотачка и хилядарка, точно поради тази причина играя с левче, ако стане, стане, бал съм го. Два пъти си позволих да сложа пет кинта и двата пъти за един гол не станаха нещата и после доста болеше- единия път беше за 250, а другият за 500, а с левче не боли. Познайте заради кого страдах двойно! :cry: И пак да повторя- срамота е за мен да се бие някой в гърдите, а не може да закове две от две примерно и да упреквате хора, които се мъчим с пет, шест или тринайсет. Или вие броите за печалби мачовете със залог от 1000 на 1.20 коефициент, тва не е печалба, а самоубийство вече. На мен проблем не са ми залозите, аз никога не съм и залагал сериозно, проблемът ми е, че гледам всеки мач! А страничката на бета не съм я отварял откакто им дадох турмата навремето има нема 3-4 години и повече, тъй че може да пусна двайсетина фиша и ако не върна нещичко, спирам и толкоз. И без тва не усещам никаква тръпка от това, а като не залагам, ще си върна тръпката като гледам футбола, защото няма да ме грижа кой е контузен, наказан, какви са коефициентите и кой е уреден. А ще си очаквам неочакваното с трепет и тревога! Занимавайки се с залози, човек започва да губи същността от най-великата игра- и вместо да се кефиш или страдаш заради головете, ти се кефиш, че ти излиза или не ти излиза мачот, а голът е само средството, та който гали футбола, просто да спре да залага, а който не го гали, нека си залага и си печели всяка седмичка. Дай боже всекиму! :)

Ами сега най-много да загубите челото в игрите, правете по още един, два профила или включвайте тежката артилерия за всеки случай, че може да наперквам по няколко точни в плюс като ни ма интередрусат коефициентите.. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 сеп 2015 23:39

dreben23:
" ...Занимавайки се с залози, човек започва да губи същността от най-великата игра- и вместо да се кефиш или страдаш заради головете, ти се кефиш, че ти излиза или не ти излиза мачот...."

--------------------------
Казал си голяма истина.

Върни се в “Футбол - Свят”