Бербатов ще играе в ПАОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Бербатов ще играе в ПАОК

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2015 11:49

Viktor4o_Rs написа:Меко казано съм изумен от този избор на Бербатов :shock: :shock: :shock: Ако наистина са го искали Астън Вила и Сампдория, а той се е пазарял за пари, за да иде накрая в ПАОК, просто нямам думи ... Разбира се, той си знае най-добре какво да прави, ПАОК са силен отбор с чудесна агитка, но все пак в гръцкото първенство да отидеш вместо в някой от ТОП 7 първенствата, при това дори не са Олимпиакос все пак. Другият вариант е никой друг читав отбор да не го е искал и всичко да са били спекулации. Очаквах да иде в много по-силен тим и съм разочарован.

Говори се ,че гърците са извадили най-много пари...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2015 11:52

Ще покори и гръцките пейки :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 сеп 2015 11:55

По- висока заплата плюс участие в ЛЕ, и какво точно е по-лошото от Борнемут и А.Вила. Във Вила щеше да е пейка.
Освен това ей го къде е Солун.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 02 сеп 2015 11:56

Viktor4o_Rs написа:Меко казано съм изумен от този избор на Бербатов :shock: :shock: :shock: Ако наистина са го искали Астън Вила и Сампдория, а той се е пазарял за пари, за да иде накрая в ПАОК, просто нямам думи ... Разбира се, той си знае най-добре какво да прави, ПАОК са силен отбор с чудесна агитка, но все пак в гръцкото първенство да отидеш вместо в някой от ТОП 7 първенствата, при това дори не са Олимпиакос все пак. Другият вариант е никой друг читав отбор да не го е искал и всичко да са били спекулации. Очаквах да иде в много по-силен тим и съм разочарован.

Малко е странно да си разочарован той все пак е на 34 скоро ще стане на 35 малко трудно го виждам в някой по-силен отбор от ПАОК.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 сеп 2015 12:01

matador написа:

Малко е странно да си разочарован той все пак е на 34 скоро ще стане на 35 малко трудно го виждам в някой по-силен отбор от ПАОК.

+1 :) Пък и едва ли в някой по-силен отбор ще им трябва регулировчик, на какъвто се правеше във Фулъм... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 02 сеп 2015 12:04

Captain Stottlemeyer написа:
matador написа:

+1 :) Пък и едва ли в някой по-силен отбор ще им трябва регулировчик, на какъвто се правеше във Фулъм... 8-)

Изкуфяла ***** майна, ходи в парка, та да вземе да те изнасили някой човечец най-накрая и да спреш да дразниш този шизофреничен форум с уникалните си глупотевини и безсмислици на ниво 1980 г.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 02 сеп 2015 12:23

Какво сте изненадани? 2 млн евро на година. Ако беше във Вила или Самп щяха да искат от него да бяга, да вкарва, да се раздава. Медиите не го оставиха на мира във Фулъм, сега пак да се бори за оцеляване във Вила...няма как да стаен. Самп не са го искали според мен след Ето'о.

В ПАОК си е ок. Даже няма да играе в ЛЕ. Съотборницоте му ще се морят четвъртък/неделя, а БАрби през седмицата ще се пече, в неделя ще се разхожда на терена на ст."Тумба" и така. Няма кой да го псува, ще вкара някой гол, ония лудите гърци ще го боготворят и така.
Сега да видим коя ТВ ще предава всички мачове на ПАОК.... :evil:
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 02 сеп 2015 12:39

Преди да "оправи" нашия футбол е решил преди това да "оправи" и гръцкия .
Големите преди да се пенсионират отиват да играят в МЛС , малките отиват в паок. Мрън, Мрън
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 сеп 2015 12:42

Идеално за Митко!Всички му предричат край на кариерата от 2-3 години,пък той си прибира по 2 милиона евра на година :lol: !И в Монако уж щеше да е само 6 месеца!Да е жив и здрав!
http://gong.bg/football-sviat/liga-evro ... opa-343201Явно и в ЛЕ ще играе!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 02 сеп 2015 12:49

BRF написа:Идеално за Митко!Всички му предричат край на кариерата от 2-3 години,пък той си прибира по 2 милиона евра на година :lol: !И в Монако уж щеше да е само 6 месеца!Да е жив и здрав!

От "Театъра На Мечтите", на стадион - Тулумба, Шкумба, Тумба ! Да е жив и здрав :mrgreen: Същото е както от "А група" във "В група" . въпреки милионите на г-н Ганчев ;)
Последна промяна от saffron на 02 сеп 2015 12:51, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”