Последен ден на трансферния прозорец !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Последен ден на трансферния прозорец !
На мен ми е интересно как ще завърши пазарлъка за Де Хеа и колко дълбоко ще се бръкнат в Реал 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- old_traff
- Контакти:
Единствено искам да вземем добър атакуващ играч, другото не ме интересува.
Борини в Съндърланд.

Борини в Съндърланд.
-
- Контакти:
Аз пък очаквам от така наречените "големи" трансфери - единствено Де Хея в Реал, просто не виждам особено много качествени играчи на трансферния пазат
Уест Хям се съгласи на исканата от Хъл Сити трансферна сума за Никица Йелавич, който трябва да премине прегледи при "чуковете"
- Hearts_on_Fire
"Ново 20: Черишев отива в Ливърпул?"
А сега де!
На какъв пост играе този момък?
А сега де!

На какъв пост играе този момък?
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
- Hearts_on_Fire
Жоро Миланов май ще става "шваба"?
http://www.sportal.bg/news.php?news=564316
"Българският национал Георги Миланов може да заиграе в Бундеслигата. Халфът на ЦСКА (Москва) е обект на засилен интерес от страна на Щутгарт. Часове преди затварянето на трансферния прозорец "швабите" ще се опитат да доведат до успешен край преговорите за 23-годишния полузащитник, който от началото на сезона рядко получава шансове за изява от старши треньора на ЦСКА Леонид Слуцкий."

http://www.sportal.bg/news.php?news=564316
"Българският национал Георги Миланов може да заиграе в Бундеслигата. Халфът на ЦСКА (Москва) е обект на засилен интерес от страна на Щутгарт. Часове преди затварянето на трансферния прозорец "швабите" ще се опитат да доведат до успешен край преговорите за 23-годишния полузащитник, който от началото на сезона рядко получава шансове за изява от старши треньора на ЦСКА Леонид Слуцкий."
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
- aleksandrov77
Черишев няма място в Ливърпул! Ще му съсипят кариерата там!
Андре Вилаш Боаш да действа още от сега и да го вземем в Зенит, при нас със сигурност ще се реализира като футболист!
И ще ни подсили нападението!
Друг футболист, който съм си набелязал да си върнем е Павел Погребняк - централен нападател, който също ще ни подсили нападението!
Друг футболист , който също е препоръчително да привлечем е Вячеслав Караваев, който е защотник от Яблонец , младежки национал на Русия и ще подсили защитата ни!
Андре Вилаш Боаш да действа още от сега и да го вземем в Зенит, при нас със сигурност ще се реализира като футболист!
Друг футболист, който съм си набелязал да си върнем е Павел Погребняк - централен нападател, който също ще ни подсили нападението!
Друг футболист , който също е препоръчително да привлечем е Вячеслав Караваев, който е защотник от Яблонец , младежки национал на Русия и ще подсили защитата ни!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
[quote="aleksandrov77"]Черишев няма място в Ливърпул! Ще му съсипят кариерата там!
Друг футболист, който съм си набелязал да си върнем е Павел Погребняк - централен нападател, който също ще ни подсили нападението![/quote
Ти си го бил набелязал. Абе ти да не си от тренерското ръководство на отбора?
Друг футболист, който съм си набелязал да си върнем е Павел Погребняк - централен нападател, който също ще ни подсили нападението![/quote
Ти си го бил набелязал. Абе ти да не си от тренерското ръководство на отбора?