Групи - ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Групи - ШЛ

Мнениеот McLovin » 28 авг 2015 17:33

obi4am_pirin написа:Всички помним онова незабравимо,паметно 1-17 и неизличимия срам,който донесе на България участието на Левски в ШЛ.Този тъпан който кънтеше мощно из Европа след всеки нов удар или по-скоро бой по него.Целта е трудно преодолима,но аз имам вяра в Мъри и знам,че той може да го направи.Може да направи повече от 17.Давай Мъри!

Жалък си и всички в този форум го знаят. Защо продължаваш да се излагаш? Отдавна е тъжно :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 авг 2015 19:41

McLovin написа:
obi4am_pirin написа:Всички помним онова незабравимо,паметно 1-17 и неизличимия срам,който донесе на България участието на Левски в ШЛ.Този тъпан който кънтеше мощно из Европа след всеки нов удар или по-скоро бой по него.Целта е трудно преодолима,но аз имам вяра в Мъри и знам,че той може да го направи.Може да направи повече от 17.Давай Мъри!

Жалък си и всички в този форум го знаят. Защо продължаваш да се излагаш? Отдавна е тъжно :|

Не се слагай на модераторите чехъл
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 авг 2015 21:29

Всички македонци ли сте толкова залухави.Егати елементарните селски разсъждения..... :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”