1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!
То и темата няма нищо общо с Левски, но се радват така все едно самите те са влезнали в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!
paro24 написа:Ако не следях футбола щях да помисля, че Леевски са се класирали в групите,
а то било персонален успех на иначе скромен, но работлив български треньор изгонен и плют от отборите в България и националния отбор.
Честито на Мъри, аз също съм на мнение, че сега е по-лесно на отборите от източна Европа да влизат в групите.
Едно е да ти се падне Шкендербей, съвсем друго е да играеш с носителя на трофея, който за пръв и последен път участва в квалификациите.
veselinsk написа:1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!
То и темата няма нищо общо с Левски, но се радват така все едно самите те са влезнали в ШЛ
Popokatepetal написа:veselinsk написа:1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!
Нещо явно те мъчи. Трудно ти е да заспиш в този късен час. Нищо де. След още 100 години може пак да направите равен с някой средняк от Бундеслигата.
veselinsk написа:1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
korteneca написа:То ако не бяха нашите радостни коментари темата щеше да бъде превърната в жълто-червена плювня изпълнена с злоба, завист и жлъч по-един от най-успешните български треньори.Вместо да се радвате, че български треньор постига успехи с чужд отбор вие бързате да го оплюете и да омаловажите успеха му.
veselinsk написа:korteneca написа:То ако не бяха нашите радостни коментари темата щеше да бъде превърната в жълто-червена плювня изпълнена с злоба, завист и жлъч по-един от най-успешните български треньори.Вместо да се радвате, че български треньор постига успехи с чужд отбор вие бързате да го оплюете и да омаловажите успеха му.
Защо трябва да се радвам за казахстански отбор,че е влезнал в ШЛ?Ти стискаше ли палци когато Каратанчева мааше с ракетата за тях?
veselinsk написа:Popokatepetal написа:veselinsk написа:1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!
Нещо явно те мъчи. Трудно ти е да заспиш в този късен час. Нищо де. След още 100 години може пак да направите равен с някой средняк от Бундеслигата.
А ти сигурно ще заспиш смучейки палец от щастие,че Мъри влезнал в ШЛ
korteneca написа:Кой ти казва да се радваш на казахстански отбор. Аз се радвам на успеха на Мъри, не на казахстанците. А като не искаш да се радваш непременно трябва да го/ги оплюеш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта