Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Мнениеот veselinsk » 27 авг 2015 00:41

1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!

То и темата няма нищо общо с Левски, но се радват така все едно самите те са влезнали в ШЛ 8-)
Изображение

kokolino_ai
Контакти:

Мнениеот kokolino_ai » 27 авг 2015 00:45

paro24 написа:Ако не следях футбола щях да помисля, че Леевски са се класирали в групите,
а то било персонален успех на иначе скромен, но работлив български треньор изгонен и плют от отборите в България и националния отбор.
Честито на Мъри, аз също съм на мнение, че сега е по-лесно на отборите от източна Европа да влизат в групите.
Едно е да ти се падне Шкендербей, съвсем друго е да играеш с носителя на трофея, който за пръв и последен път участва в квалификациите.

как да е лесно да влезеш в групите.Я питай Лудогорец дали е лесно,нали и те бяха в лесният поток :)

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 авг 2015 00:46

veselinsk написа:
1982 написа:Какво общо имат Мура и Зимбру с темата, ако можеш да ми разясниш ??!

То и темата няма нищо общо с Левски, но се радват така все едно самите те са влезнали в ШЛ 8-)

Нещо явно те мъчи. Трудно ти е да заспиш в този късен час. Нищо де. След още 100 години може пак да направите равен с някой средняк от Бундеслигата.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 авг 2015 00:48

Popokatepetal написа:
veselinsk написа:

Нещо явно те мъчи. Трудно ти е да заспиш в този късен час. Нищо де. След още 100 години може пак да направите равен с някой средняк от Бундеслигата.

А ти сигурно ще заспиш смучейки палец от щастие,че Мъри влезнал в ШЛ :)
Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 авг 2015 00:48

veselinsk написа:

То ако не бяха нашите радостни коментари темата щеше да бъде превърната в жълто-червена плювня изпълнена с злоба, завист и жлъч по-един от най-успешните български треньори. 8-) Вместо да се радвате, че български треньор постига успехи с чужд отбор вие бързате да го оплюете и да омаловажите успеха му.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 00:50

veselinsk написа:

Заеби, някакви азиатци влезнали в ШЛ и сега всички трябва да примираме от радост и да нахлузим розовите очила. А всеки, който се цепи от стадото, е хейтър. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 авг 2015 00:50

korteneca написа:То ако не бяха нашите радостни коментари темата щеше да бъде превърната в жълто-червена плювня изпълнена с злоба, завист и жлъч по-един от най-успешните български треньори. 8-) Вместо да се радвате, че български треньор постига успехи с чужд отбор вие бързате да го оплюете и да омаловажите успеха му.

Защо трябва да се радвам за казахстански отбор,че е влезнал в ШЛ? :? Ти стискаше ли палци когато Каратанчева мааше с ракетата за тях?
Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 авг 2015 00:53

veselinsk написа:
korteneca написа:То ако не бяха нашите радостни коментари темата щеше да бъде превърната в жълто-червена плювня изпълнена с злоба, завист и жлъч по-един от най-успешните български треньори. 8-) Вместо да се радвате, че български треньор постига успехи с чужд отбор вие бързате да го оплюете и да омаловажите успеха му.

Защо трябва да се радвам за казахстански отбор,че е влезнал в ШЛ? :? Ти стискаше ли палци когато Каратанчева мааше с ракетата за тях?

Кой ти казва да се радваш на казахстански отбор. Аз се радвам на успеха на Мъри, не на казахстанците. А като не искаш да се радваш непременно трябва да го/ги оплюеш ли?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 авг 2015 00:55

veselinsk написа:
Popokatepetal написа:
veselinsk написа:

А ти сигурно ще заспиш смучейки палец от щастие,че Мъри влезнал в ШЛ :)

Некадърника Мъри пак в ШЛ, а капацитетите от Коматево драпат за хикс в Стара Загора. Ах, тази кучка съдбатаааа.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 авг 2015 00:56

korteneca написа:Кой ти казва да се радваш на казахстански отбор. Аз се радвам на успеха на Мъри, не на казахстанците. А като не искаш да се радваш непременно трябва да го/ги оплюеш ли?

Ми да ми беше дал поводи да се радвам, когато беше начело на моя отбор. Защо сега да се радвам, че прави нещо, което при нас не можа да направи с купища пари ?
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”