Бате Борисов-Партизан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: Бате Борисов-Партизан

Мнениеот Pragmatichen » 18 авг 2015 18:29

Captain Stottlemeyer написа:
trokadero_ написа:Аз си мисля ,че на Божинката му трепери под лъжичката ;)

Божинката е играл в такива първенства и отбори, за които 99,9 % от сегашните български футболисти могат само да мечтаят в мокрите си сънища... 8-)

+1, и ако беше малко по-интелигентен човек, щеше да е новият Бербатов или Стоичков, но..за съжаление няма шанс.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 авг 2015 18:31

Божинката е играл в такива първенства и отбори, за които 99,9 % от сегашните български футболисти могат само да мечтаят в мокрите си сънища... 8-)

За мен е голям провал , но е играл в Грандове в Италия, Португалия и България . Дори в топ отбор в Англия .
На пук на всички във форума където немогат да направят и 2 крачета Божката ще вкара .
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 авг 2015 18:50

drughi написа:Партизан са във форма и трудно ще загубят тук, макар че БАТЕ са много силни домакини. Х го виждам мачО :)

Партизан изобщо не са във форма и този мач ще го загубят.
Изображение

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 18 авг 2015 18:56

PFC Litex написа:
drughi написа:Партизан са във форма и трудно ще загубят тук, макар че БАТЕ са много силни домакини. Х го виждам мачО :)

Партизан изобщо не са във форма и този мач ще го загубят.

+1, и аз мисля като теб, Бате са силен домакин и са наясно, че не победят ли в Борисов, на реванша шансовете им са сведени до минимум пред тази огромна и въодушевена публика в Белград.
От друга страна Партизан не е кой знае какъв силен гост и страшилище, така, че като нищо може да паднат и с разлика днес.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 18 авг 2015 19:03

Най- странното е, че сърбите са световни шампиони до 20 години(на финала победиха Бразилия наскоро). Преди това май станаха и европейски шампиони до 18 години, а клубният им футбол е трагедия, Звезда са се озвездили отвсякъде, Партизан са трагедия в ЕКТ, други техни отбори дори и не си помислят за пробив в турнирите и се чудя, как може да имаш национален отбор с готови, изградени, млади футболисти, който е световен шампион :shock: , а на клубно ниво да са по-зле и от българските отбори?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 авг 2015 19:07

Pragmatichen написа:Най- странното е, че сърбите са световни шампиони до 20 години(на финала победиха Бразилия наскоро). Преди това май станаха и европейски шампиони до 18 години, а клубният им футбол е трагедия, Звезда са се озвездили отвсякъде, Партизан са трагедия в ЕКТ, други техни отбори дори и не си помислят за пробив в турнирите и се чудя, как може да имаш национален отбор с готови, изградени, млади футболисти, който е световен шампион :shock: , а на клубно ниво да са по-зле и от българските отбори?

Явно следиш единствено заглавията на вестниците.
Повечето младежки сръбски национали играят в отбори различни от белградските комунистически изчадия.
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 авг 2015 19:19

Надявам се на успех на беларусите и ново влизане в грушите на ШЛ, въпреки че напоследък нивото им спадна доста.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2015 19:20

0:2

Божи86 х2 :lol:

kokolino_ai
Контакти:

Мнениеот kokolino_ai » 18 авг 2015 21:16

hristo1306 написа:

Играл, ама с един педерунгел / от Биг брадър / в леглото. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Божинов вкарва два и Белград пак е български след създаването си от цар Борис .

Върни се в “Футбол - Свят”