Йоканович изведе Макаби до плейофите на Лигата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Йоканович изведе Макаби до плейофите на Лигата

Мнениеот saffron » 07 авг 2015 12:27

Тик-Так1892 написа:
toristo написа:
Тик-Так1892 написа:Йоканович е много висок калибър,само че само Сираков го знаеше,а другите всички са лапнишарани.Ама нека,нека Гонзи си седи,да ви съсипе.
Йоканович напусна и мисля,че взе и правилното решение.Защото с този Уотфорд в ВЛ щеше да се похаби и се усети,че не му е мястото в ВЛ,бъдете сигурни,че ще влезе в ШЛ и от там европейските грандове го зоват.

Йоканович не го ли уволни точно Насо? Че Гонзо е некадърник е ясно, но и Насо е същият, ако беше толкова велик ръководител защо стои без работа?

Батков го уволни,не Сираков.А и май част от феновете... ''разбирачите'' мърмореха.Спомням си и как Томето по едно време почна да говори срещу Йоканович.Колкото и да ми е неприятно да го кажа Сираков е един от малкото хора в българския футбол,който разбират генерално от играта.

Те от безплатното радио , една хубава дума не казаха за Йоката и умираха от яд , като класира Уотфорд във висшата лига... Само Киряк Стефчо от време на време го хвалеше и грънчара веднага почваше да хули.
Пълни комици :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 авг 2015 13:46

damyanov1963 написа:
Old_death написа:Много ми е интересно как така треньорите не стават за нищо , но само в България . Йоканович е един от многото примери . Явно вината не е в тях , а в цялата ни система .

Защо, аз мога да ти дам точно обратните примери - стават за нещо в България, но за нищо в чужбина - Димитър Пенев, Стойчо Младенов...

Май пак не си свалил очилата си . Не съм визирал цвета на треньорите , но щом ти искаш ще ти кажа . Стойчо е доста котиран в Египед треньор . Нямам спомени дали Пената е работил осшен юе като такъв е печелил спечелва купата на "Свещените седем джамии" в Кувейт или Суадитска Арабия , каквото и да означава това . Да ти давам ли примери за треньори , изхвърлени от Герена и доказали , че вината не е в тях ?Йоканович , Мурсия , Мъри , Петев и още един куп знайни и незнайни войни , които бяха изгонени , а един и съблечен на Герена и обявени за некадърници .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 авг 2015 14:49

Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Old_death написа:Много ми е интересно как така треньорите не стават за нищо , но само в България . Йоканович е един от многото примери . Явно вината не е в тях , а в цялата ни система .

Защо, аз мога да ти дам точно обратните примери - стават за нещо в България, но за нищо в чужбина - Димитър Пенев, Стойчо Младенов...

Май пак не си свалил очилата си . Не съм визирал цвета на треньорите , но щом ти искаш ще ти кажа . Стойчо е доста котиран в Египед треньор . Нямам спомени дали Пената е работил осшен юе като такъв е печелил спечелва купата на "Свещените седем джамии" в Кувейт или Суадитска Арабия , каквото и да означава това . Да ти давам ли примери за треньори , изхвърлени от Герена и доказали , че вината не е в тях ?Йоканович , Мурсия , Мъри , Петев и още един куп знайни и незнайни войни , които бяха изгонени , а един и съблечен на Герена и обявени за некадърници .

Ясен Петров също прави фурор в Китай . Имахме един Костов ама тука пълно с неразбрани търговци и журналисти.
За тях гореспоменатите треньори са прекалено много европейци . не стават за Левски , били много културни .
дай му на свинето грънчаров да възхвалява малоумници , като Гонзо , Топчо , Боримиров е такива , като КоПелето дето никъде нищо не са постигали ама са страшно прости . е такива стават за Левски според тях. Е на такива трябва да се дават ръководни постове.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 авг 2015 14:59

За съжаление точно така стоят нещата. Най-посредствените получават най-много време. а най-посредственият сред посредствените сякаш има цялото време на света.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 авг 2015 15:37

Гонзо знае ли :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2015 15:41

saffron написа:
Тик-Так1892 написа:
toristo написа:
Тик-Так1892 написа:Йоканович е много висок калибър,само че само Сираков го знаеше,а другите всички са лапнишарани.Ама нека,нека Гонзи си седи,да ви съсипе.
Йоканович напусна и мисля,че взе и правилното решение.Защото с този Уотфорд в ВЛ щеше да се похаби и се усети,че не му е мястото в ВЛ,бъдете сигурни,че ще влезе в ШЛ и от там европейските грандове го зоват.

Йоканович не го ли уволни точно Насо? Че Гонзо е некадърник е ясно, но и Насо е същият, ако беше толкова велик ръководител защо стои без работа?

Батков го уволни,не Сираков.А и май част от феновете... ''разбирачите'' мърмореха.Спомням си и как Томето по едно време почна да говори срещу Йоканович.Колкото и да ми е неприятно да го кажа Сираков е един от малкото хора в българския футбол,който разбират генерално от играта.

Те от безплатното радио , една хубава дума не казаха за Йоката и умираха от яд , като класира Уотфорд във висшата лига... Само Киряк Стефчо от време на време го хвалеше и грънчара веднага почваше да хули.
Пълни комици :mrgreen:

Грънчаров на 3-ия мач още разкри Йоканович какъв некадърник е. А Гонзо, година и нещо вече твори исторически резили и позори Левски, но Грънчаров една дума не е обелил срещу него, тия са няма такива комици.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 авг 2015 15:44

Така е . Ники Жадното го направиха да изглежда , като сър Боби Робсън , като по случайност бихме цска и лудогорец .
И после съдбата си взе това , което даде а те да не се маха , да му се даде шанс да ни изложи и в азия .
От къде на къде се бъркат в клуба такива хора? Снощи слушам бенефис искал Русев да организира . Писнало ми е да ги гледам по телевизии и радиа , ами и бенефис :evil:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 авг 2015 20:13

ФКЛевски изреди толкова много треньори , че няма нищо чудно двама от тях да са успяли някъде :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 авг 2015 17:17

Вярно е, че в Левски Йоканович щеше да работи с малко пари. Само дето ние не се целехме в европодвизи, много от нас не държаха и на бързи трофеи ако се изгражда отбор.. Пък и .. парите в Англия и Израел с които да гради отбор може да са му повече, но пък и противниците имат повече отколкото имат отборите в А група.

В края на краищата мисля, че основното, което трябва на кой да е треньор в Левски (освен да е грамотен) е време и ненамеса освен когато поиска съдействие. В противен случай колкото и да го бива, дори пари да имаше... все тая.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 авг 2015 21:27

Не искам да се меся , защото това са си работи на сините , но според мен основния им проблем се нарича Гонзо . Не зная вече колко хора изгони от Герена за да погъделичка егото си . Не искам да го коментирам като играч , но като футболен ръководител е пълна дупка . Оставам с впечатлението , че той просто не иска да има някой по кадърен от него в клубът .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - Свят”