Опипват ли почвата с Internetional Cup
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Опипват ли почвата с Internetional Cup
Идеята ми е да замести ЕКТ и да играят световни такива, а по-малките клубове да ритат в някакви си техни ЕКТ.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Този турнир се провежда всяка година.
saffron написа:blague написа:Niksh0 написа:Не ,защото ще се загуби голяма част от ТВ аудиторията в Европа, заради неудобните часове.
Да, защото Европа е 33 милиона, а Азия е 2.6 милиарда.
Абе Марко Поло, "33 милиона" викаЕвропа по малка по население от Полша я изкара, пууу будала
Майко мила

Леевски, оле

Няма как да стане. Отборите си имат достатъчно тежки мачове във вътрешните първенства,че да правят трансокеански пътувани.
blague написа:Niksh0 написа:Не ,защото ще се загуби голяма част от ТВ аудиторията в Европа, заради неудобните часове.
Само населението на Китай и Индия е около 2.6-2.8 милиарда. Откъде ги изрови тия данни само не знам. В Азия живеят над 4.5 млрд души.
redtiger написа:blague написа:Niksh0 написа:Не ,защото ще се загуби голяма част от ТВ аудиторията в Европа, заради неудобните часове.
Само населението на Китай и Индия е около 2.6-2.8 милиарда. Откъде ги изрови тия данни само не знам. В Азия живеят над 4.5 млрд души.
Чукча писател, он не читател

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Тоя ме разби.. 33 млн и 2.6 млрд... Всичко на всичко .. нищо не му е вярно, хахаха :D :D Тоя е за бисерите.. :D