Трансферната забрана на Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферната забрана на Уефалона
От всяка гледна точка е наглост тяхното. И затова този отбор е и ще бъде мразен от всички, които не са му фенове.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Drogba_best, темата ти е чиста проба злоба, ясно е на всички ни. Фактите са си факти - Барселона имат право да КУПУВАТ, но не и да КАРТОТЕКИРАТ футболисти до 01.01.2016. Не следиш в детайли забраната - интересен казус беше запитването на Барселона към ФИФА за евентуално връщането на Денис Суарез от Севиля в клуба (Суарез играе под наем в Севиля за 2 години). ФИФА отхвърлиха категорично евентуална сделка до края на трансферната забрана. Така че до тук с измислената ти теза, че ръководните органи във футбола подпират Барселона. Пий една студена... бира и се успокой.
Няма проблеми и заобикаляне на правилниците. Проблемът си остава за хейтърите - Барселона в момента са достатъчно привлекателна дестинация за топ футболисти напук на факта, че няма да могат да играят за клуба в следващите 5 месеца.
Няма проблеми и заобикаляне на правилниците. Проблемът си остава за хейтърите - Барселона в момента са достатъчно привлекателна дестинация за топ футболисти напук на факта, че няма да могат да играят за клуба в следващите 5 месеца.
bobo_13 написа:Raid написа:drogba_best написа:dunavrs написа:Така...Хайде и аз ще изкажа някакво "мнение" по темата, макар че мисля, че на всички е ясно колко тя всъщност безсмислена е.
Първо, абсолютно се разграничавам от Барселона като цяло, не съм фен на отбора, просто не са ми симпатични, но...
Извинявам се за грубия тон, но към автора на темата - пич, ти прост ли си?
Правиш ли разлика между право на трансфер и право на картотека?
А дори и да си дезинформиран вече ти бе казано, че Арда Туран няма право да играе(и няма да играе) за Барселона до 1ви Януари 2016 година, когато си изтича наказанието на отбора за право на КАРТОТЕКИРАНЕ на играчи.
Пак казвам, смятам темата за напълно излишна и символ на абсолютно избиване на комплекси от страна на автора.
Лек ден
Хора мислете малко бе моля ви се.... забраната е с сила от 01.01.2014 от тогава колко траснфера направиха те че не помня..... 5/6 ама вие само плямампате как аз съм хейтър и съм комплексиран и т.н. аз ви казвам не се спазва забраната и тва е пък вие ги защитавайте
Вярно си супер зле...
Ами вземи малко се информирай, пък после се излагай.
Първоночалното решение за забраната за трансфери е от 14 август 2014 г. Барселона обжалваха. Решението на Арбитражния съд е от 30 декември 2014 г. В резултат на това Барселона има наложена забрана за картотекиране в продължение на два трансферни периода - тоест за цялата 2015 г. От 1 януари 2015 г. досега те нямат картотекиран футболист, а няма и да имат до 1 януари 2016 г.
И другият чукча ти приглася - доста сте зле, честно...
Къде прочете, че няма право да картотекира? Навсякъде пише да подписва. Туран няма право да играе до 01.01.2016, ама дотогава кой ще му плаща заплатата? Атлетико ли? Защото ако е Барса, това не е ли вече трансфер? Барса има забрана за ТРАНСФЕРИ. Може да картотекира свои играчи от Б отбора в А отбора.
Процедурата за трансфери изисква те да бъдат регистрирани. Един трансфер става такъв, след като се спази ето тази процедура. Хайде сега се справи с него и после коментирай какво могат и не могат да правят. Отделен въпрос е, че смятате Барселона за малоумници, които ще нарушат изрична забрана. Супер сте...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Hearts_on_Fire
doktora25 написа:От всяка гледна точка е наглост тяхното. И затова този отбор е и ще бъде мразен от всички, които не са му фенове.
Айде бе! Брех да му се не види. Които не са фенове на Барселона, значи мразят Барселона, така ли?
И кое "тяхното е наглост"? Имат забрана за нещо, а си правят каквото искат погледнати с добро око от УЕФА? Дали?
Последна промяна от Hearts_on_Fire на 07 юли 2015 15:16, променено общо 1 път.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
- drogba_best
- Контакти:
Raid написа:bobo_13 написа:Raid написа:drogba_best написа:dunavrs написа:Така...Хайде и аз ще изкажа някакво "мнение" по темата, макар че мисля, че на всички е ясно колко тя всъщност безсмислена е.
Първо, абсолютно се разграничавам от Барселона като цяло, не съм фен на отбора, просто не са ми симпатични, но...
Извинявам се за грубия тон, но към автора на темата - пич, ти прост ли си?
Правиш ли разлика между право на трансфер и право на картотека?
А дори и да си дезинформиран вече ти бе казано, че Арда Туран няма право да играе(и няма да играе) за Барселона до 1ви Януари 2016 година, когато си изтича наказанието на отбора за право на КАРТОТЕКИРАНЕ на играчи.
Пак казвам, смятам темата за напълно излишна и символ на абсолютно избиване на комплекси от страна на автора.
Лек ден
Хора мислете малко бе моля ви се.... забраната е с сила от 01.01.2014 от тогава колко траснфера направиха те че не помня..... 5/6 ама вие само плямампате как аз съм хейтър и съм комплексиран и т.н. аз ви казвам не се спазва забраната и тва е пък вие ги защитавайте
Вярно си супер зле...
Ами вземи малко се информирай, пък после се излагай.
Първоночалното решение за забраната за трансфери е от 14 август 2014 г. Барселона обжалваха. Решението на Арбитражния съд е от 30 декември 2014 г. В резултат на това Барселона има наложена забрана за картотекиране в продължение на два трансферни периода - тоест за цялата 2015 г. От 1 януари 2015 г. досега те нямат картотекиран футболист, а няма и да имат до 1 януари 2016 г.
И другият чукча ти приглася - доста сте зле, честно...
Къде прочете, че няма право да картотекира? Навсякъде пише да подписва. Туран няма право да играе до 01.01.2016, ама дотогава кой ще му плаща заплатата? Атлетико ли? Защото ако е Барса, това не е ли вече трансфер? Барса има забрана за ТРАНСФЕРИ. Може да картотекира свои играчи от Б отбора в А отбора.
Процедурата за трансфери изисква те да бъдат регистрирани. Един трансфер става такъв, след като се спази ето тази процедура. Хайде сега се справи с него и после коментирай какво могат и не могат да правят. Отделен въпрос е, че смятате Барселона за малоумници, които ще нарушат изрична забрана. Супер сте...
Да коментирам ли и незаконния и скандален трансфер на Неймар , за когото сички забравиха след като стана ясно , че има далавери и нечисти работи там..... ама продължавате да се защитавате като убиец който си бърше кръвта от ръцете казвайки че е невинен
- drogba_best
- Контакти:
Много разбирачи и хора с нови профили , това е . Има факти и те са имате трансерна забрана.... похарчихте 200 милиона евро по време на забрата.... каквото щете правете и се оправдавайте това е , а требъла нямаще да стане без съдействието на стария познайник Чакър :Д
- Red thunderstorm
Re: Трансферната забрана на Барселона
Носители на КЕШ /ШЛ/
Барселона - 5 пъти
Челси - 1 път
Това обяснява наличието на подобна тема.
Барселона - 5 пъти
Челси - 1 път

Това обяснява наличието на подобна тема.

drogba_best написа:Много разбирачи и хора с нови профили , това е . Има факти и те са имате трансерна забрана.... похарчихте 200 милиона евро по време на забрата.... каквото щете правете и се оправдавайте това е , а требъла нямаще да стане без съдействието на стария познайник Чакър :Д
Не е смешно, приятелю, трагично е. И още един виновник има за този требъл. И няма да се учудя догодина, когато бъде изритан с камъни да се запъти към Торино или Лондон, че и там има работа за вършене.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
-
- Контакти:
drogba_best написа:Много разбирачи и хора с нови профили , това е . Има факти и те са имате трансерна забрана.... похарчихте 200 милиона евро по време на забрата.... каквото щете правете и се оправдавайте това е , а требъла нямаще да стане без съдействието на стария познайник Чакър :Д
Нови или стари профили, забравяш, че именно твоят любим клуб Челси въведе модата с 200+ милионните трансфери в един сезон през далечната 2003. Явно модераторите в гонг са благосклонни днес

Re: Трансферната забрана на Барселона
Финансовият ферплей по скоро е санкция за неудобните отбори като Милан!До сега трябваше да закрият доста отбори ама ги пожалиха?!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !