Мъри Стоилов с поредна грандиозна издънка в Казахстан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Мъри Стоилов с поредна грандиозна издънка в Казахстан

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 01 юли 2015 23:17

Не знам за Казахстан, но в Ботев Мъри се доказа като пълен некадърник: наливаха му се пари с големия черпак, сам си избра "звездите", които струваха милиони, и на финала с Лудогорец отборът изглеждаше адски зле. Поне да бяха играли и да паднат, нямаше да ме е яд.
При такива условия като в Ботев по времето на Цветан Василев, при тази сърцата публика - и да се добереш със зор до едно четвърто място - това показва много посредствени възможности като тренер.
А иначе левскарите като си го харесват - да си го вземат някой ден.

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 01 юли 2015 23:26

А иначе левскарите като си го харесват - да си го вземат някой ден.

Ще го вземат ако великия везир развърже кесията. Мърчо където няма много кинти не вирее.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 01 юли 2015 23:38

Мърито колкото и да го хвалят роднините му тук не става за треньор и тва е. В Казахстан му дадоха перфектен отбор с изработена титла и големи амбиции...оставиха го и сега резултата е катастрофален. От мечтите за шампионски лиги с идването му там и даването му на власт сега и шефовете на Астана са се отчаяли от футбола. В Ботев катастрофата която сътвори няма смисъл да се описва. Дадоха на глупака власт и пари и резултата бе видим за всички. Странно как така е толкова добър, а го гонят след първата година отвсякъде като да не казваме какво.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 01 юли 2015 23:54

Аз имам питане до феновете на "Ботев" - защо при положение, че Мъри е толкова слаб според думите ви, посрещнахте него и отбора му като герои след отпадането от Щутгарт?

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 02 юли 2015 00:03

Svetlio написа:Аз имам питане до феновете на "Ботев" - защо при положение, че Мъри е толкова слаб според думите ви, посрещнахте него и отбора му като герои след отпадането от Щутгарт?

Еуфория след дългото отсъствие от тези турнири. Нормално. И на фона на факта, че Левски, примерно, същата година бяха отстранени от Иртиш.
Но реално погледнато нищо особено не е постигнал Мъри с Ботев. Просто отборът игра прилично за нашите стандарти, имаше и малко късмет и въпреки това не успя да отстрани безобразно слабия Щутгарт.
Розовите очила бързо бяха свалени с последвалите "успехи" на Мъри, начело на Ботев. Особено, след като Цветан Василев му даде балата с пари да купува наред "звезди" в Румънско, и накрая, едно голямо нищо. От всичките покупки само Доре и Хамза ставаха за нещо. Но далеч не струваха платените за тях пари.

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 02 юли 2015 09:09

Като типичен Левскар,Мъри пълни гащите,като види съперник в жълто-черно.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 02 юли 2015 09:10

джони написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VX1BtJeW464[/youtube]
Въпреки колосалния бюджет в Астана,Станимир Стоилов с поредна издънка в Казахстан,по интересното обаче е че в България престоя на въпросния треньор в Казахстан се представя едва ли не като фурор,след всяка негова победа се пишат оди и възхвали за правилния футбол,истината е че е пред уволнение ,май единствено предстоящите мачове в евротурнирите го спасяват,но максимум до месец е аут

Ми също като в БотевЪ 2010г. ;)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 02 юли 2015 14:24

1977 написа:Абе младеж,ти виждал ли си победа на твоя Ботев в евротурнирите под ръководството на някой друг треньор?

Нека аз да ти отговоря - след ерата "Мъри Стоилов" аз лично съм виждал 3 победи на Ботев в евротурнирите, като и трите са при различни треньори. Двете са в 1-вия предварителен кръг на лига Европа миналото лято - над Либертас (Сан Марино) с по 4:0 и 2:0. Първата при краткия престой на Любо Пенев, втората при временния треньор Марин Бакалов. След това следва още 1 победа над Санкт Пьолтен (Австрия) с 2:1 при Вили Вуцов във 2-рия предварителен кръг. И 3-те мача имах честта и удоволствието да ги наблюдавам на живо ( двете победи в Бургас и тази в Сан Марино :))

Иначе съм присъствал на още доста победи в евротурнирите в близкото минало :) Вашият каун е просто един КАУН! :mrgreen: Кво го изкарвате , че едва ли не той е записал златни страници в историята на Ботев :lol:

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 02 юли 2015 16:13

Rooster1912 написа:
1977 написа:Абе младеж,ти виждал ли си победа на твоя Ботев в евротурнирите под ръководството на някой друг треньор?

Нека аз да ти отговоря - след ерата "Мъри Стоилов" аз лично съм виждал 3 победи на Ботев в евротурнирите, като и трите са при различни треньори. Двете са в 1-вия предварителен кръг на лига Европа миналото лято - над Либертас (Сан Марино) с по 4:0 и 2:0. Първата при краткия престой на Любо Пенев, втората при временния треньор Марин Бакалов. След това следва още 1 победа над Санкт Пьолтен (Австрия) с 2:1 при Вили Вуцов във 2-рия предварителен кръг. И 3-те мача имах честта и удоволствието да ги наблюдавам на живо ( двете победи в Бургас и тази в Сан Марино :))

Иначе съм присъствал на още доста победи в евротурнирите в близкото минало :) Вашият каун е просто един КАУН! :mrgreen: Кво го изкарвате , че едва ли не той е записал златни страници в историята на Ботев :lol:

Не е лесно да си комплексар независимо от кой отбор си. :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юли 2015 22:34

2:0 за Кайрат срещу Цървена Звезда насред Сърбия... Тренъора на Звезда си го уволняваме ли си го бесим ли :)

Върни се в “Футбол - Свят”