Мачът за Суперкупата на Европа на 230 км. от София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Мачът за Суперкупата на Европа на 230 км. от София

Мнениеот Popokatepetal » 30 юни 2015 01:22

organzata написа:Последно какво искате, бе мама му стара.......

Искам млада булка къпана и на легло легнала,дреме ми за стадиони и топсерсеми.
Няма толкова прости хора като футболистите,и тези които ги наблюдават.
Извинявам се,ако съм обидил някой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Понеже няма как да гледам футбол, без участието на футболисти, очевидно спадам към описаната от теб категория "прости хора". Та понеже съм прост човек, ми е непонятно като не ти дреме за стадиони, какво правиш в тема, в която това е основното, което се обсъжда. Все едно аз да влезна във форум за плетки и да пускам мнения как не се интересувам от плетки.
Извинявам се, ако въпросът ми е обидил някого!!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юни 2015 08:07

БФС да се замислят .....

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 30 юни 2015 09:03

Докато Перуката си пие уискито от 12 на обед и си е доволен, че е на топличка позиция в УЕФА, така ще е! Румъния отдавна ни е изпреварила, сега и македонците, които всъщност са си наши сънародници, ни удариха в земята. А за волейболното първенство нямам думи - ще се играе в допотопната зала във Варна, защото предишното правителство спря парите и не можа да се довърши залата Колодрума в Пловдив навреме. Пародия!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 30 юни 2015 09:33

За мен държавата трябва да даде някой лев и да направят стадион Гагарин във Варна-това трябва да е новия Национален стадион.Мястото е идеално,няма да се съобразяват със старо съоръжение,дупката е готова,остава само да се направи едно истинско само футболно бижу,да отговаря на всички изисквания.Няма да стои празен през по-голямата част от времето,като Васил Левски или Пловдив.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2015 11:27

Тука къде да се играе - на "Тича" ли :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 01 юли 2015 11:47

Пълна пародия. :shock: Перуката и всички в БФС са големи само на проекти и тем подобни глупости.Само се говори какъв стадион ще се направи.Ама никой не се захваща с това да намери инвеститори и да се действа и най на края да имаме и ние хубав и модерен стадион.То само като видиш че на 10 отбора в ЕЛИТНАТА НИ ГРУПА само на 4 5 отбора стадионите са хубави и ти става ясно защо нямаме и национален който да е готов да приеме такова голямо събитие като Финал в ЕКТ.Първо трябва да си оправим стадионите на ЕЛИТНИТЕ НИ ОТБОРИ и тогава да се мисли за нов национален.Всеки граби и краде и с газа ама никой не влага и 1 стотинка в бази,стадиони и подобия.

Върни се в “Футбол - Свят”