Ще ревнат ли и Партизан от Божинов, както в Спортинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Ще ревнат ли и Партизан от Божинов, както в Спортинг

Мнениеот dreben23 » 15 юни 2015 16:19

Ако не му дават да бие дузпи, няма проблем. :)
[offtopic]Но от мениджъра му може и да ревнат! :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 15 юни 2015 16:29

Ще спрете ли нападките против Божинов? Колко от вас помнят, че момчето имаше 2 много тежки операции, на кръстни връзки и ахилес заради които други големи играчи дори са прекратявали кариерата си?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юни 2015 16:32

Според мен Партизан го взимат за широчина на състава, сигурно ще е резерва. Но като се замисля и онзи техния нападател
дето игра с/у Лудогорец беше същия като Божинов уж голяма талант като млад а постоянно сменяше отборите гледам че
се е махнахл от Партизан- Данко Лазович.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 юни 2015 16:34

Аз пък пожелавам на всички футболисти да имат мениджър като на Божинов. Тоя от едно 3г. е по-слаб от култовия Станко Йовчев, но все си намира отбор и то за хубави пари

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 15 юни 2015 17:02

Всъщност мениджърът му имаше заслуга за проваления му талант, като избързваше да го праща във все по-големи отбори, вместо да бъде в отбори, в които може да играе докато е млад. Нито трябваше да ходи във Фиорентина, нито в Юве.

Иначе е нормално да премине в Партизан. Този отбор му е любимият от дете и му е мечта да играе там. Предната му мечта бе Италия Б. Мечтаеше си да играе в Спортинг и да целува емблемата. Определено си сбъдва мечтите. А вие му завиждайте, че имал хубава жена. (тук някъде трябваше да слагам кавички, да се знае, че са цитати).

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 юни 2015 18:00

g3_ev2 написа:Кой каквото иска да говори за Валери Божинов, но за мен главният му проблем е, че след двете тежки контузии в Англия изгуби специфичния си синхрон между скорост, положение на тялото, позиция при удара и момент на изпълнението. Поради това прави необичайни за него пропуски. Иначе, поне докато беше в Левски, показа възвърната взривност и усет за топката. Остава си труден за пазене, но за съжаление, поради горните недостатъци, на практика сам се пази. Мисля, че просто трябва да работи повече за пъргавина и реакция към топката, а не толкова много за сила?

В смисъл,че му е трудно и сам да се пази ли ?Стана тя каквато стана.И това доживях да прочета.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

velev
Контакти:

Мнениеот velev » 15 юни 2015 18:43

Кой каквото иска да говори за Валери Божинов, но за мен главният му проблем е, че след двете тежки контузии в Англия изгуби специфичния си синхрон между скорост, положение на тялото, позиция при удара и момент на изпълнението. Поради това прави необичайни за него пропуски. Иначе, поне докато беше в Левски, показа възвърната взривност и усет за топката. Остава си труден за пазене, но за съжаление, поради горните недостатъци, на практика сам се пази. Мисля, че просто трябва да работи повече за пъргавина и реакция към топката, а не толкова много за сила?
Като се сетя само как се спъваше пред вратите на противника, кога риташе за Левски и срам и смях ме хваща....Особено на празна врата на Берое...Хи хи хи...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 юни 2015 19:53

Мога да му пожелая късмет на момчето.Все пак беше добър като млад и перспективен.Тези курви обаче му разказаха играта заедно със верните му дружки ...други пропаднали футболисти.Може да направи добър сезон.

Потребителски аватар
pacho21
Контакти:

Мнениеот pacho21 » 15 юни 2015 21:18

Божинов беше във форма сигурно преди 10години,няма как да я върне.Сигурна резерва и голяма разочарование,както си прави навсякъде.

Върни се в “Футбол - Свят”