Много странен мач между Словения и Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Много странен мач между Словения и Англия

Мнениеот dreben23 » 15 юни 2015 00:40

Всички мачове са странни, приятелю, но не са за деца и за хора със слаби нерви! :)
Лихтенщайн-Молдова ми е мноого по-странен, отколкото предварително ясния мач! :mrgreen:

Ние с Теди си ги правим на пармезан, за вас не знам! :) [offtopic]1530 т. - доволни сме. :)[/offtopic] То футбола не е само да висиш из бет365 и да гледаш лайфа, требе да се гледа доста мач, за да ги правиш на пармезан като нас! :)

Само не мога да разбера докога в този форум някои хора ще продължават да се подиграват на най-могъщите в прогнозите, радвайте се, че аз не ви се подигравам, а трябва. :)

Ама те най-могъщите в прогнозите са най-добрите и като хора между другото, така че умната. Затова подигравки не вървят при мен, като станете като най-могъщите, подигравайте се. Преди това няма начин! :)

П.П. Стана неква авария с тока при нас, ранният мач ще иде на кино! :cry: :lol: Хейтвам ви докато имам батерия и тва е... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 юни 2015 05:03

Кой знае колко пари са взели от ръководството на Левски,за обръщалката в края на мача с Антверпен... (иронична емотикона)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 15 юни 2015 10:05

Не казвам, че няма уредени мачове, не казвам, че няма уредени на ниво национални отбори! Но никъде не чувам или чета ЧРЕЗ КАКВИ явления и действия по терена (умишлени тактически и технически грешки, нелепи подреждания в защита и т.н.) това е проличало в конкретния мач. Само някакви самоуверени и доста цинични твърдения за характера на финансовия свят на футбола (не че е цвете, може би?). ФИФА била корумпирана - явно доказателство, че всеки мач, в който един отбор е изпуснал "парата" накрая и е допуснал обръщане на резултата, е уреден?! Щом ФИФА е корумпирана, по логика и УЕФА е корумпирана, оттам пък следва, че мачовете с обръщане на резултата са също нагласени и едва ли не федерации като английската (където шампионът на Англия получава за титлата повече от шампиона на Европа) живеят от това! Англия не била правила 3 гола на СП и това значи, че изобщо не е в състояние да го направи?!
Момчета, убивате интереса към футбола така, убивате ефекта от лишаване от страна на големи играчи от всичко, за да са най- и да ги запомним като такива. Съвременният футболен свят не е чак толкова лошо място, колкото следва от примерите в България. Дори световната корупция няма толкова уродлив образ, колкото има корупцията на конюнктурно богатеещия селянин от България! А и корупцията на онези хора е такава, че ако ние тук, в този мижав форум, сме в състояние да подушим, "разкритите" просто следва да се гръмнат.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 юни 2015 10:13

Хората които си мислят,че всеки мач където има много голове или обръщалки, просто да спрат да гледат този спорт. Защото тяхната представа е,че този спорт е скучен не трябва да има много голове и,че победителя трябва да печели само с 1:0 или 2:0.

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 15 юни 2015 10:49

Нищо странно не виждам точно в този мач.

За всичко останало сте прави.. има тотомафия огромна и организирана, на всички нива. Играйте си тото за кеф :) не търсете конспирацията.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 юни 2015 11:34

sunscres92 написа:Съгласен съм, но мачове на такова ниво да се уреждат и то с участието на Англия, Защо? Та заплатата на Харт и Руни само е 500 000, далеч по-евтино и по-малко рисковано е да нагласиш мач в 3та дивизия в Браьилия, защо да рискуваш в такъв мач и освен това вместо за жълти стотинки, да даваш милиони.

А букмейкърите са изчислили коефицентите, така че крайният резултат от срещите да е без значение за тях. В дългосрочен план те винаги ще са на печалба, математически е невъзможно да губят.

Абсолютно си прав. Не знам как някои хора си представят,че нагласените мачове са супер печеливш бизнес, след като не са.
Не мога да си представа Грег Дайк(шефа на ФА) влиза в съблакалнята и казва на Руни който взема по 300 хил паунда на седмица, "ае тука мача ще е нареден да направим една обръщалка, за черно тото и ще ти дадем премия от хиляда дойче марки".

Върни се в “Футбол - Свят”