smoothc написа:Трите най-важни неща за един треньор:1.Постоянство 2.Адаптация към промените 3.Гъвкавост
Дейвид Мойс - титан и в трите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Трите най-важни неща за един треньор:1.Постоянство 2.Адаптация към промените 3.Гъвкавост
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
smoothc написа:Всеки един мениджър има своите предимства и недостатъци.
Ако трябва да бъдем точни,то единствено Пеп Гуардиола притежава най-високи нива и на трите показателя.
smoothc написа:Всеки един мениджър има своите предимства и недостатъци.
Ако трябва да бъдем точни,то единствено Пеп Гуардиола притежава най-високи нива и на трите показателя.
Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че класацията общо взето е обективна. Бих разменил местата на Клоп и Куман. Според мен първият носи известна вина за слабия старт на Дортмунд в Бундеслигата, докато вторият обратно - има значителен принос за доброто представяне на Саутхямптън във Висшата лига.![]()
[offtopic]Мнения 2 и 6 доказват за n-ти път, че простотията не ходи по гората...[/offtopic]
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че класацията общо взето е обективна. Бих разменил местата на Клоп и Куман. Според мен първият носи известна вина за слабия старт на Дортмунд в Бундеслигата, докато вторият обратно - има значителен принос за доброто представяне на Саутхямптън във Висшата лига.![]()
[offtopic]Мнения 2 и 6 доказват за n-ти път, че простотията не ходи по гората...[/offtopic]
Капитане не крия че уважавам мненията ти макар че понякога преиграваш със симпатиите към градският съперник,за сметка на любимият ми отбор.Но добрият треньор е този който прави от нищо нещо преди да го обявят за такъв.Дали е Гуардиола или Бащата е без значение.Но я да видим как тръгнаха за да станат добри треньори.Специалния е скандалджия ,наследи добър отбор в Порто и става наставник на богати отбори.Стойчо Стоев е уравновесен и от неизвестен стана треньор на Левски.Ако аз ги назначавам бих избрал наставника на Левски.А ако съм мениджър на ПСЖ може би Гуардиола.Разбира я тази игра,умен е и переспективен.Не е циркаджия и е полезен за всички.А беше обругаван дори от феновете на баварският тим.Времето показва кой какъв е.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта