ШЛ 1/8 финал: Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ШЛ 1/8 финал: Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид
Хубав резултатът се е получил. Има интрига за реванша. Леверкузен са много стабилен отбор, имат добри играчи. Ако някой си е мислил, че Атлетико ще продължат без проблеми...
Очаквам голям корида в Мадрид, която да се реши след продължения и дузпи.

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
Не разбирам защо повечето хора смятат Атлетико за фаворит, въпреки че играха финал в ШЛ и станаха шампион на Испания. Двата отбора са напълно равностойни. Леверкузен са редовен участник в ШЛ и имат играчи със страшно много опит (Кислинг, Кастро, Ролфес, Спахич, Хилберт, Топрак), а таланта на играчи като Белараби, Дрмич, Бендер, Лено, Сон и пр. е виден.
Логично на Атлетико им беше трудно. В Бундеслигата се играе на бързи обороти, с много контри, центрирания, голове от статични положения, така че Леверкузен са свикнали. Имат и здрави физически играчи, които скачат в битките.
Аз лично бях впечатлен колко успешно и спокойно се намират играчите на немците, и то на малки пространства, с по едно докосване.
Очаква ни страхотен реванш.
Логично на Атлетико им беше трудно. В Бундеслигата се играе на бързи обороти, с много контри, центрирания, голове от статични положения, така че Леверкузен са свикнали. Имат и здрави физически играчи, които скачат в битките.
Аз лично бях впечатлен колко успешно и спокойно се намират играчите на немците, и то на малки пространства, с по едно докосване.
Очаква ни страхотен реванш.
- dreben23
- Контакти:
Чувам, че е бил интересен мач, ще го изгледам на запис. Аспиринчетата ги писах Х у сайта на УЕФА, ама те са надхвърлили очакванията ми, което е поредното доказателство, че с испанското първенство също нещо не е наред.
Написах го и във фейса, ще го напиша и тук след мъничко в подписа...
Написах го и във фейса, ще го напиша и тук след мъничко в подписа...

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Jorkorazporko
Не сте ли разбрали, че немците никога не трябва да се итписват?! И Леверкузен, и Дортмунд ще стигнат четвърдфинал, Байерн ще играят Финал, а Волфсбург ще спечелят Лига Европа!
Чалханоглу как я заши
Немските отбори по принцип бомбят испанците, така че работата е тегава за реванша - влезе ли 1 гол, става мазало 

Леевски, оле

Добър резултат, можеше и по-убедителен да е, но като цяло много ми хареса мача и играта на аспирините. Между другото в конкретния случай си мисля че 1-0 е по-добър резултат за тях от 2-0 примерно, защото има един такъв тънък момент. При 0-1 мисълта на Атлетико, че не трябва да допускат гол ще бъде по-силна от мисълта, че трябва да вкарват много, докато при 2-0 би било обратното. Испанските отбори колкото и да ги храня периодически настроят ли се на вълна "подвиг" става много сериозно положението (Валенсия-Базел е най-пресният пример). Докато сега аз очаквам едно дебнене, което би било по вкуса на креативни играчи като Джалханоглу, Сон и Белараби.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Реванша е 2 : 0 до 15-тата мин!
Хахахаха шегата настрана много силен мач на Леверкузен и много слаб на Атлетико, всичко може да стане и да се окажеш
прав 1 : 0 си е коварен резултат!

Хахахаха шегата настрана много силен мач на Леверкузен и много слаб на Атлетико, всичко може да стане и да се окажеш
прав 1 : 0 си е коварен резултат!
Снощи доста изненади станаха
Еврофутбола е забогатял
Относно мача не го гледах целия а в моментите когато гледах Леверкузен натискаха и имаха доста шансове за по изразителна победа от това 1:0.Мисля че ще ги ударите на реванша с разлика въпреки липсите на Тиаго и Годин ако не се лъжа и не знам какво е състоянието на сменените играчи преди почивката 

Jorkorazporko написа:Не сте ли разбрали, че немците никога не трябва да се итписват?! И Леверкузен, и Дортмунд ще стигнат четвърдфинал, Байерн ще играят Финал, а Волфсбург ще спечелят Лига Европа!
Mай доста си се разбързал за Лига Европа дойчо не знаеш ли кой е актуалния носител на купата

Радвам се за Леверкузен. Дори и аз си мислех, че ще паднат с два гола разлика. Притеснителното сега е, че както могат да бъдат добре подредени и концентрирани, така също понякога са много разпиляни и допускат хандбални резултати. Ще им трябва още един много добър мач и тогава Шанса им е немалък.
[center]
[/center]