ШЛ 1/8 финал: Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал: Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид

Мнениеот bilyaletdinov » 26 фев 2015 00:31

Хубав резултатът се е получил. Има интрига за реванша. Леверкузен са много стабилен отбор, имат добри играчи. Ако някой си е мислил, че Атлетико ще продължат без проблеми... :lol: Очаквам голям корида в Мадрид, която да се реши след продължения и дузпи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 фев 2015 01:28

Не разбирам защо повечето хора смятат Атлетико за фаворит, въпреки че играха финал в ШЛ и станаха шампион на Испания. Двата отбора са напълно равностойни. Леверкузен са редовен участник в ШЛ и имат играчи със страшно много опит (Кислинг, Кастро, Ролфес, Спахич, Хилберт, Топрак), а таланта на играчи като Белараби, Дрмич, Бендер, Лено, Сон и пр. е виден.
Логично на Атлетико им беше трудно. В Бундеслигата се играе на бързи обороти, с много контри, центрирания, голове от статични положения, така че Леверкузен са свикнали. Имат и здрави физически играчи, които скачат в битките.
Аз лично бях впечатлен колко успешно и спокойно се намират играчите на немците, и то на малки пространства, с по едно докосване.

Очаква ни страхотен реванш.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 фев 2015 02:02

Чувам, че е бил интересен мач, ще го изгледам на запис. Аспиринчетата ги писах Х у сайта на УЕФА, ама те са надхвърлили очакванията ми, което е поредното доказателство, че с испанското първенство също нещо не е наред.

Написах го и във фейса, ще го напиша и тук след мъничко в подписа... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 фев 2015 02:22

Не сте ли разбрали, че немците никога не трябва да се итписват?! И Леверкузен, и Дортмунд ще стигнат четвърдфинал, Байерн ще играят Финал, а Волфсбург ще спечелят Лига Европа!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 фев 2015 09:35

Чалханоглу как я заши 8-) Немските отбори по принцип бомбят испанците, така че работата е тегава за реванша - влезе ли 1 гол, става мазало :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 фев 2015 10:16

Добър резултат, можеше и по-убедителен да е, но като цяло много ми хареса мача и играта на аспирините. Между другото в конкретния случай си мисля че 1-0 е по-добър резултат за тях от 2-0 примерно, защото има един такъв тънък момент. При 0-1 мисълта на Атлетико, че не трябва да допускат гол ще бъде по-силна от мисълта, че трябва да вкарват много, докато при 2-0 би било обратното. Испанските отбори колкото и да ги храня периодически настроят ли се на вълна "подвиг" става много сериозно положението (Валенсия-Базел е най-пресният пример). Докато сега аз очаквам едно дебнене, което би било по вкуса на креативни играчи като Джалханоглу, Сон и Белараби.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 фев 2015 10:18

Реванша е 2 : 0 до 15-тата мин!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Хахахаха шегата настрана много силен мач на Леверкузен и много слаб на Атлетико, всичко може да стане и да се окажеш
прав 1 : 0 си е коварен резултат!

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 26 фев 2015 12:54

Снощи доста изненади станаха :) Еврофутбола е забогатял ;) Относно мача не го гледах целия а в моментите когато гледах Леверкузен натискаха и имаха доста шансове за по изразителна победа от това 1:0.Мисля че ще ги ударите на реванша с разлика въпреки липсите на Тиаго и Годин ако не се лъжа и не знам какво е състоянието на сменените играчи преди почивката ;)

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 27 фев 2015 01:06

Jorkorazporko написа:Не сте ли разбрали, че немците никога не трябва да се итписват?! И Леверкузен, и Дортмунд ще стигнат четвърдфинал, Байерн ще играят Финал, а Волфсбург ще спечелят Лига Европа!

Mай доста си се разбързал за Лига Европа дойчо не знаеш ли кой е актуалния носител на купата :?: Премазахме едни немци ще дойде реда и на твоите :mrgreen:

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 27 фев 2015 03:06

Радвам се за Леверкузен. Дори и аз си мислех, че ще паднат с два гола разлика. Притеснителното сега е, че както могат да бъдат добре подредени и концентрирани, така също понякога са много разпиляни и допускат хандбални резултати. Ще им трябва още един много добър мач и тогава Шанса им е немалък.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”