Манчестър Сити-Нюкасъл от 19:30 по Диема спорт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Манчестър Сити-Нюкасъл от 19:30 по Диема спорт
Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение. 

sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Факт.Почна да ми мирише на титлитчка.Пасивчето се топи,вече виждам титлата в небесно сини одежди другарю

Санди74 написа:sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Факт.Почна да ми мирише на титлитчка.Пасивчето се топи,вече виждам титлата в небесно сини одежди другарю
Отново ли започна сам да си говориш ? То май не си спирал.
Eminem написа:Санди74 написа:sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Който си го може си го може.Факт

Eminem написа:Санди74 написа:sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Който го може си го може.Не случайно се Богоизбрани

Санди74 написа:sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Факт до факта и връз него пак факт.Нека в момента онези от под моста я помиришат и вдъхнат от аромата и и като се подхлъзнат тя пак ще се търкули при нас.

sandi74 написа:Санди74 написа:sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Факт до факта и връз него пак факт.Нека в момента онези от под моста я помиришат и вдъхнат от аромата и и като се подхлъзнат тя пак ще се търкули при нас.![]()
Съдбата и е такава на титличката а другите нека се потят и да си играят на шампиони.
![]()
Ох, оооох как обичам тия фактчета,факт до факт изнасяни прилежно от доказани фактолози като нас на това странно за лаиците хайванче футболчето.

Санди74 написа:sandi74 написа:Санди74 написа:sandi74 написа:Пожалихме ги сврачетата,това 5:0 е най-малкото с което си тръгват.Колкото-толкова,важното е че са вкарани с любов и нужното уважение.
Факт до факта и връз него пак факт.Нека в момента онези от под моста я помиришат и вдъхнат от аромата и и като се подхлъзнат тя пак ще се търкули при нас.![]()
Съдбата и е такава на титличката а другите нека се потят и да си играят на шампиони.
![]()
Ох, оооох как обичам тия фактчета,факт до факт изнасяни прилежно от доказани фактолози като нас на това странно за лаиците хайванче футболчето.
Нека лаичетата се учат,гледат и четат от божествената ни фактология която разпръскваме като истински благодат над клетите им плещи и дано попиват от академичните ни познания като домакинска гъба от Изворът на Белоногата.Дано само имат спасителни пояси защото тази манна небесна която изливаме върху тях може да се окаже истински порой (божи дар) и като нищо да ги удави.

Sandi, до кога???? Питам аз
До кога се налага да търпим неверниците в този форум
Нека истинските българи останем незасегнати от "изконните европейски ценности" и си останем истински българи и патриоти 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Свраките са слаби като Локо Пд 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !