Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 4:0 | 07.02.2015 | 17:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 4:0 | 07.02.2015 | 17:00ч

Мнениеот dreben23 » 09 фев 2015 14:37

1-чка за историята, ама ви се пада щото аз кат ви казвам, че Кроос е слаб, вие се смеете и се иска повече от него, се смеете :lol:
Прекалено са ви вирнати нослетата на големите отбори, ама ми е кеф като ви натупват прехвалените звезди с отбори, провъзгласени за дървари и не знам си какви. :lol: :lol:
Не само за Реал се отнася, кеф ми става когато големи отбори падат, че такива пикльовци тероризират всички форуми и статии в мрежата все едно целият свят за тях бачка! :lol: :mrgreen:

Аз знаех, че ще е твърда единица и не го гледах мача, но не очаквах с такъв исторически резултат да го отнесете! :)
Само ме е яд за такива готини момчета като нинджичката, но той съвсем не е глупав и знае, че щом има тото, такива неща ще се случат все някога на всеки, иначе хората ще изгубят интерес и няма да гледат футбол или залагат повече, абе футболът сега е точно като киното- чакаш следващата серия с интерес, щото не знаеш какво ново може да ти предложи! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 фев 2015 14:53

Ти ще да си единствения запознат с всички уговорени мачове в Европа, който не е милионер :lol:

Иначе като гледам, май си заблуден и в коя тема пишеш, учтиво те упътвам: levski/viewtopic.php?f=27&t=188603 . Айде със здраве и да почерпш :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 фев 2015 14:09

Изображение

"Търси се достоен съперник за Дербито" плакат издигнат от агитката на РМ при 4:1 през сезон 11/12 година.

Е, сега как е, как е? - шегувайки се питам.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 фев 2015 14:14

Los Che написа:Изображение

"Търси се достоен съперник за Дербито" плакат издигнат от агитката на РМ при 4:1 през сезон 11/12 година.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Който търси намира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 фев 2015 14:35

Los Che написа:Изображение

е Райо ни взеха точка тази година и ни смазаха п 1-ия кръг :oops: :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 фев 2015 09:50

dreben23 написа:1-чка за историята, ама ви се пада щото аз кат ви казвам, че Кроос е слаб, вие се смеете и се иска повече от него, се смеете :lol:
Прекалено са ви вирнати нослетата на големите отбори, ама ми е кеф като ви натупват прехвалените звезди с отбори, провъзгласени за дървари и не знам си какви. :lol: :lol:
Не само за Реал се отнася, кеф ми става когато големи отбори падат, че такива пикльовци тероризират всички форуми и статии в мрежата все едно целият свят за тях бачка! :lol: :mrgreen:

Аз знаех, че ще е твърда единица и не го гледах мача, но не очаквах с такъв исторически резултат да го отнесете! :)
Само ме е яд за такива готини момчета като нинджичката, но той съвсем не е глупав и знае, че щом има тото, такива неща ще се случат все някога на всеки, иначе хората ще изгубят интерес и няма да гледат футбол или залагат повече, абе футболът сега е точно като киното- чакаш следващата серия с интерес, щото не знаеш какво ново може да ти предложи! :)

От кога Атлетико не е голям отбор? А само като видях написаното за Кроос ми стана ясно колко незапознат си всъщност. Успех на 4рсенал в лигата. 8-)

Върни се в “Футбол - Свят”