MoNteSo написа:Боже, помислих, че в Черно Море ще ходи.. да ви имам заглавията
И какво лошо има ако дойде един ден в Черно море? Черно море е най-добрия български отбор,напълно нормално е,какво се молиш?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MoNteSo написа:Боже, помислих, че в Черно Море ще ходи.. да ви имам заглавията
Kris_men2000 написа:Кои са тези моряци бе приятелю? Черно море ,Спартак Варна,Черноморец ИЛИ САМПДОРИЯ ОТ ИТАЛИЯ.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Kris_men2000 написа:bez-nick написа:"Моряците" вземат Андрей Гълъбинов през лятото
Българският национал Андрей Гълъбинов може да смени Ливорно със ''моряците'' през лятото, съобщи ексклузивно „Tutto Mercato Web".
Договорът на нашенеца с настоящия му клуб изтича през лятото, което означава, че той може да премине в състава на ''моряците'' без трансферна сума. ''Моряците'' може да се разберат с Гълъбинов още сега.
Според информациите, ''моряците'' искат още Самуел Ето'о и Виктор Ибарбо, но в клуба мислят и за бъдещето, желаейки подписа на доста по-младия българин.
Гълъбинов отказа да продължи договора си с Ливроно и със сигурност ще си търси нов клуб през лятото. Интерес към него засвидетелстваха още Бари и Лийдс.
Кои са тези моряци бе приятелю? Черно море ,Спартак Варна,Черноморец ИЛИ САМПДОРИЯ ОТ ИТАЛИЯ.Като пишеш новина или най - малко тема уточнявай нещата или и ти не знаеш кои са тези моряци но важното е да се правим на отворени разбирачи.
dunavfc написа:Каква е тази скандална статияЯсно ми е, че заглавието нарочно е скалъпено, за да придобие повече интерес, но в крайна сметка, изобщо не разбрах, кои са моряците ? Сампдория ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта