Captain Stottlemeyer написа:vivanov написа:Captain Stottlemeyer написа:Два безплатни съвета:
1. Не влизай в този форум.
2. Ти, твоите близки, жена ти, тъща ти, учинайка ти, балдъзата ти, баджанака ти, калеко ти, вуйна ти и прочее се въздържайте да емигрирате към София. Не сте особено желани тук. Така централизацията ще се регулира от само себе си.

Хаха, забавен си. Проблемът се решава в основата му. Ако държавата мисли за пътищата не само от и за София, наложи субсидии за откриване на квалифицирани работни места на нормално заплащане в цялата страна, тогава половин София ще се върне по родните си места. Като му отнемеш възможността на развитие на един човек, той ако е можещ ще избяга, кой първо през София, кой направо за чужбина. Централизацията нямата да се регулира от само себе си, ако даден човек реши да не се заселва в даден град. Но за теб сигурно това е начинът. Хайде със здраве!

Благодаря за оценката, и жените ме намират много забавен.

Ако говорим за пътищата - София е столица на България и през нея минават няколко магистрали, които не обслужват само столичани.

Всъщност, в София живеят около 16-17 % от населението на България. Аз лично не съм имал избор, защото моите родители са се преселили в София преди повече от 50 години. Избор за който не съжалявам, защото ми даде възможност да уча в едно от най-добрите средни училища в България - Немската гимназия "Карл Либкнехт", а след това да продължа образованието си в най-доброто икономическо ВУЗ - "Карл Маркс". После започнах работа по разпределение в най-голямата външнотърговска организация у нас - "Балканкаримпекс". За мен това е начинът - най-доброто. Със здраве.

След като за тебе „това е начинът-най-доброто“,какви претенции имаш към социализЪма,респективно,комунизЪма,като гледам бил си на далавера и то доста добра и недоумявам защо скачаш срещу този строй и петолъчката

Влизаш в противоречие със себе си,всъщност се саморазкриваш и компрометираш сам ,без никой да те предизвиква !Всъщност, такива сте всичките фенове на твоето отборче-„репресирани“,„мачкани“,„насила“ карани да заемат ръководни постове,било партийни,било обществено-икономически,„насила“ ставали доносници и подлеци,все „насила“ ползвали всичките облаги и екстри на стария строй...направо човек да ви ожали и след промените ,не случайно решихте да вземете реванш,за „пропуснатите“ползи,станахте „демократи“,„бизнесмени“,министър-председатели,конституционни съдии и какви ли не и...тръгнахте да си отмъщавате

Жалка история

Крадеца вика:„Дръжте крадеца“!