Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !
Манчестър Юнайтед пак ще пръснат една торба пари.
Задължително трябва класен опорен халф.Примерно Кедира, Шнайдерлин.Ясно е, че Фламини няма нужната класа, а Артета изобщо не му е това позицията.Трябва и поне един защитник.Не може 6ма защитника да ги ротираш на 4 позиции.Сигурно сме единствения отбор, който не е ясно кои са му централните защитници.Абсолютно всички се изредиха на тия позиции.
Лично аз ще се радвам да трансферираме един приключил с модерния футбол треньор.
Лично аз ще се радвам да трансферираме един приключил с модерния футбол треньор.
-
- Контакти:
На Артета не му е това обичайната позиция, но е по-добре от Фламини. Видя се, че в мача с Ливърите се нуждаем от Артета, защото не можахме да изнесем един път топката като хората през центъра. Колкото до трансфери всички Арсеналци сме на едно мнение, че се нуждаем от опорен халф и централен бранител. Според мен Калъм Чеймбърс трябва да започне да играе само на една позиция. Венгер трябва да разбере, че е само на 19 и трябва да придобива навици на една позиция. Не може да изиграе 10 мача като десен бек и точно, когато гостуваме на Британия срещу едни от най-добрите играчи на статични положения във ВЛ да го пуснеш като централен защитник и после да ревем всички, че се представил трагично. Пък и ако играе на десния бек ставаме с четири играча за тази позиция (Дебюши, Чеймбърс, Дженкинсън и Бейерин), което значи, че Дженкинсън със сигурност си заминава, а той е много по-стабилен от Чеймбърс на десния бек. Ако пък си го използваме в центъра на отбраната тогава ще ни трябва само един класен централен защитник и сме добре.
Victoria Concordia Crescit
- SgtLiberty
- Контакти:
VelBujd написа:Задължително трябва класен опорен халф.Примерно Кедира, Шнайдерлин.Ясно е, че Фламини няма нужната класа, а Артета изобщо не му е това позицията.Трябва и поне един защитник.Не може 6ма защитника да ги ротираш на 4 позиции.Сигурно сме единствения отбор, който не е ясно кои са му централните защитници.Абсолютно всички се изредиха на тия позиции.
Освен Венгер бих сменил и кондиционалните специалсти в отбора,просто не може всяка година 9999 контузени играчи.

-
- Контакти:
Том Клевърли ще премине във Вила за постоянно. Кевин Стротман надали ще бъде продаден на Юнайтед.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Том Клевърли ще премине във Вила за постоянно. Кевин Стротман надали ще бъде продаден на Юнайтед.
Той е резерва в Рома, аз се чудя що се мотаят, а не измъкват паричките на Вангелис

Леевски, оле

Аз лично очаквам футболистът на Борусия Дортмунд Марко Ройс да напусне клуба през януари. Предвид моментното състояние на отбора на Юрген Клоп е твърде вероятно германският футболист да премине в голям европейски клуб за доста солидна сума. Интерес към него не липсва, а и доста отбори имат нужда да подсилят своето нападение. Също така очаквам Неманя Видич да напусне Интер Милано в посока Фенербахче.
-
- Контакти:
Spetz написа:Аз лично очаквам футболистът на Борусия Дортмунд Марко Ройс да напусне клуба през януари. Предвид моментното състояние на отбора на Юрген Клоп е твърде вероятно германският футболист да премине в голям европейски клуб за доста солидна сума. Интерес към него не липсва, а и доста отбори имат нужда да подсилят своето нападение. Също така очаквам Неманя Видич да напусне Интер Милано в посока Фенербахче.
Ройс си мисля, че ще остане до краят на сезона, най-малкото от уважение към клуба. След това си мисля, че ще отиде в Манчестър, но в кой не знам.
Ройс е счупен, така че няма как да напусне през зимата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Торес в Атлетико Мадрид- очакван трансфер, лично аз очаквам да му тръгне играта, изключвам да е във формата от Ливърпул, но очаквам да вкарва доста в Испания, въпреки че най-вероятно ще е резерва на Манджукич в началото.