ШЛ-Жребий за 1/8 финали 15.12.2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: ШЛ-Жребий за 1/8 финали 15.12.2014

Мнениеот Robbery » 16 дек 2014 00:13

Малко разнообразие за Байерн и Арсенал тази година. Борусия на фона на последните месеци няма да са фаворит ако сега се изправят срещу Ювентус. Но пък мачът ще се играе чак след месеци, а в Дортмунд ако си възвърнат формата стават много опасни.
[center]Изображение[/center]

pomiqr204

Мнениеот pomiqr204 » 16 дек 2014 14:23

dreben23 написа:Един е достатъчен да ми ги напомни, не е нужно целия форум бре. Притрябвали са ми правилата, оставаше и тва да следя всяка година и да си записвам и промените, моят хард е пълен с информация, не като на ваша милост еминем да имам един терабайт и да ми стои празен. :mrgreen:

А и възрастните хора с годините почват да забравят, ще видиш като ти дойде на главата, ама първо трябва да гледаш доста годинки футбол и да запълваш малко по малко и ти харда, правилата има кой да ни ги напише и помни, примерно пармалат. :)

То хубаво, че не съм забравил още правилата на футбола, че щеше да е страшно. :mrgreen:

[offtopic]Кой от вас хвана Евертън тази вечер да си признае? :lol: Ще го хванете като ви каже как ще свърши баце ви Таско. :lol:[/offtopic]

Това е от както съществува ШЛ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 дек 2014 19:23

dreben23 написа:[offtopic]Точно по това време си водех аз статистиките и изписвах всички тетрадки, бележници, листове, пари давах за спортни вестници, списания, ваденки, леле като си помисля колко бях луд тогава ся щях да съм милионерче, поне едно 6-7 години ги пишех, но почнах след седми клас някъде- като захванеш от А,Б,В групите и стигнеш до евротурнирите. Още ми се подвъртат по краищата разни класирания и резултати! :) Нищо не знаете вие бре момци, бащата имаше некви протъркани вестници запазени- той нали прост левскар бил и ги събирал и съм ги изчитал до корица, то бая трябва се чете за футбола ако искаш да знаеш всичко свързано с него! И някви тука наркотрафиканти с мен спорят, божке как да не се смеееш! :lol: Шегите и закачките по-нататък ги почнахме, браточки, направо си попивате инфо от енциклопедия ви казвам! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Бачо Танасе, остави ги наркотрафикантето, завиждат ти за енциклопедичните познания :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 дек 2014 20:23

Groucho написа:
dreben23 написа:[offtopic]Точно по това време си водех аз статистиките и изписвах всички тетрадки, бележници, листове, пари давах за спортни вестници, списания, ваденки, леле като си помисля колко бях луд тогава ся щях да съм милионерче, поне едно 6-7 години ги пишех, но почнах след седми клас някъде- като захванеш от А,Б,В групите и стигнеш до евротурнирите. Още ми се подвъртат по краищата разни класирания и резултати! :) Нищо не знаете вие бре момци, бащата имаше некви протъркани вестници запазени- той нали прост левскар бил и ги събирал и съм ги изчитал до корица, то бая трябва се чете за футбола ако искаш да знаеш всичко свързано с него! И някви тука наркотрафиканти с мен спорят, божке как да не се смеееш! :lol: Шегите и закачките по-нататък ги почнахме, браточки, направо си попивате инфо от енциклопедия ви казвам! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Бачо Танасе, остави ги наркотрафикантето, завиждат ти за енциклопедичните познания :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Футбол - Свят”