ШЛ-Жребий за 1/8 финали 15.12.2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ-Жребий за 1/8 финали 15.12.2014
Малко разнообразие за Байерн и Арсенал тази година. Борусия на фона на последните месеци няма да са фаворит ако сега се изправят срещу Ювентус. Но пък мачът ще се играе чак след месеци, а в Дортмунд ако си възвърнат формата стават много опасни.
[center]
[/center]

dreben23 написа:Един е достатъчен да ми ги напомни, не е нужно целия форум бре. Притрябвали са ми правилата, оставаше и тва да следя всяка година и да си записвам и промените, моят хард е пълен с информация, не като на ваша милост еминем да имам един терабайт и да ми стои празен.![]()
А и възрастните хора с годините почват да забравят, ще видиш като ти дойде на главата, ама първо трябва да гледаш доста годинки футбол и да запълваш малко по малко и ти харда, правилата има кой да ни ги напише и помни, примерно пармалат.![]()
То хубаво, че не съм забравил още правилата на футбола, че щеше да е страшно.
[offtopic]Кой от вас хвана Евертън тази вечер да си признае?Ще го хванете като ви каже как ще свърши баце ви Таско.
[/offtopic]
Това е от както съществува ШЛ.
dreben23 написа:[offtopic]Точно по това време си водех аз статистиките и изписвах всички тетрадки, бележници, листове, пари давах за спортни вестници, списания, ваденки, леле като си помисля колко бях луд тогава ся щях да съм милионерче, поне едно 6-7 години ги пишех, но почнах след седми клас някъде- като захванеш от А,Б,В групите и стигнеш до евротурнирите. Още ми се подвъртат по краищата разни класирания и резултати!Нищо не знаете вие бре момци, бащата имаше некви протъркани вестници запазени- той нали прост левскар бил и ги събирал и съм ги изчитал до корица, то бая трябва се чете за футбола ако искаш да знаеш всичко свързано с него! И някви тука наркотрафиканти с мен спорят, божке как да не се смеееш!
Шегите и закачките по-нататък ги почнахме, браточки, направо си попивате инфо от енциклопедия ви казвам!
[/offtopic]
[offtopic]Бачо Танасе, остави ги наркотрафикантето, завиждат ти за енциклопедичните познания

- modor
- Контакти:
Groucho написа:dreben23 написа:[offtopic]Точно по това време си водех аз статистиките и изписвах всички тетрадки, бележници, листове, пари давах за спортни вестници, списания, ваденки, леле като си помисля колко бях луд тогава ся щях да съм милионерче, поне едно 6-7 години ги пишех, но почнах след седми клас някъде- като захванеш от А,Б,В групите и стигнеш до евротурнирите. Още ми се подвъртат по краищата разни класирания и резултати!Нищо не знаете вие бре момци, бащата имаше некви протъркани вестници запазени- той нали прост левскар бил и ги събирал и съм ги изчитал до корица, то бая трябва се чете за футбола ако искаш да знаеш всичко свързано с него! И някви тука наркотрафиканти с мен спорят, божке как да не се смеееш!
Шегите и закачките по-нататък ги почнахме, браточки, направо си попивате инфо от енциклопедия ви казвам!
[/offtopic]
[offtopic]Бачо Танасе, остави ги наркотрафикантето, завиждат ти за енциклопедичните познания![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.