Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dreben23 написа:Аре изтеглихме го!![]()
Монако -Шахтьор
Реал М-Арсенал
Порто - Ювентус
Атлетико М- Манчестър С
Барселона- Базел
Челси-Леверкузен
Дортмунд- ПСЖ
Шалке-Байерн М
[offtopic]Насрочвайте другата дата за жребия за 1/4 финалите направо.[/offtopic]
Знаете ли, че ако някой може да острани баварците, това е точно Шалке! Смятам, че това би била късата клечка за Байерн.
Порто-Ювентус е класически сблъсък! Барселона- Базел мисля, че и те са се срещали. Абе кат нищо може и да съм нацелил пак нещичко. Охо, имам някви смътни спомени, че и Монако-Шахтьор са се засичали, ама трябва да проверя, много вода е изтекла оттогава. Не, за купата на Уефа е било- 1979-та, начи някъде съм чел по списанията едно време.
А, ясно къде бъркам, 2005-та са в една група отново за Купата на УЕФА- е каша е вече, не са един и два мача, че да ги помним.![]()
[offtopic]Точно по това време си водех аз статистиките и изписвах всички тетрадки, бележници, листове, пари давах за спортни вестници, списания, ваденки, леле като си помисля колко бях луд тогава ся щях да съм милионерче, поне едно 6-7 години ги пишех, но почнах след седми клас някъде- като захванеш от А,Б,В групите и стигнеш до евротурнирите. Още ми се подвъртат по краищата разни класирания и резултати!Нищо не знаете вие бре момци, бащата имаше некви протъркани вестници запазени- той нали прост левскар бил и ги събирал и съм ги изчитал до корица, то бая трябва се чете за футбола ако искаш да знаеш всичко свързано с него! И някви тука наркотрафиканти с мен спорят, божке как да не се смеееш!
Шегите и закачките по-нататък ги почнахме, браточки, направо си попивате инфо от енциклопедия ви казвам!
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта