Треньорът на Палермо хвали Ивайло Чочев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Треньорът на Палермо хвали Ивайло Чочев

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 дек 2014 17:57

Red Warrior написа:Палермо скоро би Милан, ако не се лъжа, така че новината не е маловажна. Дано се даде шанс на новото поколение в националния отбор.

Не се лъжеш, преди малко повече от месец и то в Милано, само дето Чочев е изгледал този първи успех за сезона като гости на своите съотборници от скамейката... 8-)

http://www.webcafe.bg/id_12105268

П.П. Все пак, в сравнение с представянето на Неделев, Чочев е българският Меси... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 дек 2014 18:57

Явно е почнал да се адаптира ;) . Чудесно е, че го пускат. Дано да е все по-често.
Трябват ни силни футболисти :geek: .

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 09 дек 2014 20:42

Убеден съм, че нашите момчета имат потенциала да играят на най-високо ниво /Славчев, Неделев, Вутов и останалите/, както сърбите и хърватите например, но на Запад не им се дава шанс и там ни смятат за трето качество хора.
Да са живи и здрави, по-добре да си играят в нашето първенство и в руското, отколкото някакви западноевропейски туземци да се подиграват с тях.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 дек 2014 22:43

Аврамов написа:Убеден съм, че нашите момчета имат потенциала да играят на най-високо ниво /Славчев, Неделев, Вутов и останалите/, както сърбите и хърватите например, но на Запад не им се дава шанс и там ни смятат за трето качество хора.
Да са живи и здрави, по-добре да си играят в нашето първенство и в руското, отколкото някакви западноевропейски туземци да се подиграват с тях.

Псевдопатриотизма подкрепян от безсмислени комунистически лозунги с нищо досега не е помогнал на България :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 09 дек 2014 23:58

Аврамов написа:Убеден съм, че нашите момчета имат потенциала да играят на най-високо ниво /Славчев, Неделев, Вутов и останалите/, както сърбите и хърватите например, но на Запад не им се дава шанс и там ни смятат за трето качество хора.

Пич, тия туземци както ги наричаш броиха 3 000 000 евро за Неделев и са в правото си да са недоволни, да немският е страшно труден език / това от опит / , ама след една година в Германия и имаше 3-4 месеца преди да премине в Майнц 05 и да казват че комуникират с него чрез гугъл-транслейт.................. !!!
Друг е момента че и късмета му изневери, сега с тази повторна контузия нещата изобщо не изглеждат розови за Тошко, надявам се да успее, но се съмнявам ! Надявам се Чочев наистина да се пребори за титулярно място в Палермо, успех му желая!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 10 дек 2014 09:57

damyanov1963 написа: Псевдопатриотизма подкрепян от безсмислени комунистически лозунги с нищо досега не е помогнал на България :!:

За какви комунистически лозунги говориш, другарю?
Факт е, че всички играещи в Русия български футболисти са титуляри. По-добре да играят в ЦСКА и Динамо Москва, отколкото да им се подиграват в нискоразрядния Майнц и да ги пращат в трета дивизия. Айде много им здраве.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 10 дек 2014 11:53

sirakov77 написа:

Пич, тия туземци както ги наричаш броиха 3 000 000 евро за Неделев и са в правото си да са недоволни, да немският е страшно труден език / това от опит / , ама след една година в Германия и имаше 3-4 месеца преди да премине в Майнц 05 и да казват че комуникират с него чрез гугъл-транслейт.................. !!!
Друг е момента че и късмета му изневери, сега с тази повторна контузия нещата изобщо не изглеждат розови за Тошко, надявам се да успее, но се съмнявам ! Надявам се Чочев наистина да се пребори за титулярно място в Палермо, успех му желая!

Ще ме извинява Тошко Неделев, но не е сериозно за толкова време да не може да научи немския. Казваш, че е много труден, ами аз мога също от собствен опит да ти кажа, че не е! Зверски подреден и логичен език, пък и той имаше страшно много време да го научи. Какво прави няколкото месеца преди да замине, когато на всичкото отгоре беше контузен?! "Мааше" гюбеци?
Колкото до Чочев, аз съм му голям фен и съм сигурен, че ще се справи! Силно се надявам и Вутов, Неделев и Славчев да играят редовно, ако това стане ще дойдат по- добри времена за националния.
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 дек 2014 12:49

Чочев е най-слабият футболист в отбора на Палермо, казвам ви го съвсем откровено! И съвсем не се ползва със сериозно доверие на треньора или поне не си личи. Колко мача е играл, бройте три или четири? Не стават за жалост кадрите ни дори и за младежки отбори като Палермо. Нищо не прави Чочев по време на мач, абсолютно нищо! :(
Чакам и гледам с интерес, но няма! Съжалявам, но трябва да съм максимално обективен. :(
Не виждам ако някой основен футболист от халфовата линия не е контузен или наказан къде точно ще намери място Иво- всички са по-добри от него, а годините им не са много по-различни. Да се надяваме, че ще има и по-добри изяви в бъдеще, но това момче в Палермо е всичко друго, но не и истинския Ивайло Чочев! Най-слаб е в цялата серия А, дайте да си говорим истината! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 10 дек 2014 14:02

@dreben23,
Ти или не разбираш от футбол или си прост хейтър. Чочев играе на един от най-ценните постове в съвременния футбол, а за футболист на 21 години се адаптира много бързо. Похвално е, че има вече 3 мача като титуляр (кой го е очаквал?), а треньора го хвали непрестанно.
Мисля, че за разлика от Неделев е и страхотно ученолюбив и схватлив (за разликата във възпитанието на двамата е излишно да говорим).
Дано продължава така, само ако може да е малко по-уверен и "нахален"!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 дек 2014 15:13

Айде пак старата песен. Правете квото щете, аз ви давам обективно мнение, вие пак хейтър.
@ Тренирал ли си футбол някога, щото аз съм бил седем години футболист, а едната ми позиция беше точно опорен халф за кратко, на мен ли разправяте колко отговорно и трудно е? :( Или всички не са добре тук с главите, или си ни е вроден български дефект, но тука е някакъв ад направо от неграмотни футболно, аз ви давам от извора знания, като не щете да научите нещичко, пишете си клишетата. :)
Кой кого трябва да учи и чие мнение е по-важно- на бивш футболист или форумни драскачи! :lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”