Какви са добрите треньори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Какви са добрите треньори?

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 21:20

Jr.Moraes написа:Анчелоти си е играел баш- баш деф.халф.Сещам се също и за Франк Рийкард ,както и Джовани Трапатони(играел и като деф.халф от време на време)

То като се замисля добър треньор центр.напад няма,също така и вратар лично аз не се сещам,може би изключение прави Манчини(нападател) .

Слуцкий прави нещо,той е бил вратар,но немога да го определя като ДОБЪР,все пак Русия...!Манчини не е лош,да.При нападелите има много редки изключения,Фюргюсън.

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 06 дек 2014 21:29

Аз се сещам за един футболер които май играеше някога като нападател ама не съм сигурен-ВАН БАСТЕН.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 06 дек 2014 21:42

4au6 написа:Аз се сещам за един футболер които май играеше някога като нападател ама не съм сигурен-ВАН БАСТЕН.

Уникален нападател беше Ван Бастен,ама като тренер не става. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 21:46

angelco77 написа:
4au6 написа:Аз се сещам за един футболер които май играеше някога като нападател ама не съм сигурен-ВАН БАСТЕН.

Нападател... :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 дек 2014 21:59

Едно е сигурно, добрите треньори не са черни.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

furbo
Контакти:

Мнениеот furbo » 06 дек 2014 22:03

Най-добрия треньор е този,който има началник милиардер,който е дотолкова изперкал,че да е склонен без,да му мисли,ей така да хвърли 500-600 милиона за играчи.Това обяснява,защо в нашата А група само 4 треньора не са сменени от началото на първенството,а испанчето в Левски изкара едва 17 дни.Стоев от каузата пък едва 13. :mrgreen:
Зелени параолимпийци на екскурзия в Мадрид

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2014 22:08

Тик-Так1892 написа:
Logical person написа:
Тик-Так1892 написа:От доста време в разговорите най-вече в ЦСКА-форума,лансирам,че най-добрите треньори във футбола са халфовете и в частност дефанзивните.Фактите го сочат,аз просто го споделям,като факт.Жозе Моуриньо,Гуардиола,Луис Ван Гаал,Карло Анчелоти,Антонио Конте,Фабио Капело,Диего Симеоне,ако искате и Арсен Венгер може да се прибави в списъка,но с доста условности.
Вашето мнение?

Мауриньо къде е играл като дефанзивен халф ?
Анчелоти е защитник.
Гуардиола беше крило.

:) :) Брат,проучвай нещата.Моуриньо го пише централен халф,другите двама са дефанзивни.Кировец,да точно за това са най-добрите.Конте аз доколкото помня беше дефанзивен.

Никога не е бил дефанзивен халф Антонио Конте. ;) Давидс, Тюрам - ок, ама Конте дори Уикипедия го помни като Офанзивен халф.

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 06 дек 2014 22:09

angelco77 написа:

Абсолютно.Христо Стоичков ,също е нагледен пример за велик футболист и кекав треньор.Рууд Гулит също,Джанфранко Дзола,Леонардо,Лотар Матеус,Алесандро Костакурта също май се пробваше треньор да го раздава,Алън Шиърър,Диего Марадона,Пол Гаскойн.....за тях се сещам на прима виста

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 22:27

BadBoy написа:Едно е сигурно, добрите треньори не са черни.

Мда,мда също голям фактор.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 22:28

Кировец написа:
Тик-Так1892 написа:
Logical person написа:
Тик-Так1892 написа:От доста време в разговорите най-вече в ЦСКА-форума,лансирам,че най-добрите треньори във футбола са халфовете и в частност дефанзивните.Фактите го сочат,аз просто го споделям,като факт.Жозе Моуриньо,Гуардиола,Луис Ван Гаал,Карло Анчелоти,Антонио Конте,Фабио Капело,Диего Симеоне,ако искате и Арсен Венгер може да се прибави в списъка,но с доста условности.
Вашето мнение?

Мауриньо къде е играл като дефанзивен халф ?
Анчелоти е защитник.
Гуардиола беше крило.

:) :) Брат,проучвай нещата.Моуриньо го пише централен халф,другите двама са дефанзивни.Кировец,да точно за това са най-добрите.Конте аз доколкото помня беше дефанзивен.

Никога не е бил дефанзивен халф Антонио Конте. ;) Давидс, Тюрам - ок, ама Конте дори Уикипедия го помни като Офанзивен халф.

Аз го помня по-скоро като човек в центъра,който имаше по-атакуващи функции,но не и тип подавач зад нападателя.

Върни се в “Футбол - Свят”