Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Tribune East 1912
- Контакти:
Re: Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си
Парите явно могат да променят всичко! Сокачев е болен фен на Ливърпул, но сладките парички на Киро Гела явно са му се осладили повече от головете на любимия му отбор.
-
Rosko63 написа:Ето тук може да го видите олигофрена от мача с Ливърпул почти се е насрал от напъване http://vbox7.com/play:7994db2a3d&start=1
Е, не.

Поведението му е абсурдно ...
Ediнствените които могат да одобрят Сокачев са хора които са слушали германски или английски коментатор.
Alexx написа:Ediнствените които могат да одобрят Сокачев са хора които са слушали германски или английски коментатор.
Бъркаш ! Бразилски коментатор !

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Много малоумно ми звучи пресиленото радване.
Пресилено, изкуствено, дразнещо. Разваля удоволствието от гола. Поведението му е естествено продължение на лумпенизацията на държавата ни. За мен лично няма никакво съмнение, че Киро Гела насърчава подобно поведение. Сами се досетете как.
-
- Контакти:
Виковете и крясъците на Сокачев са толкова изкуствени и фалшиви,че става много смешен.Нямам нищо против отбора на Лудогорец,но Сокачев е направо клоун.В по голямата си част от коментара си - преиграва.
- Captain Stottlemeyer
iliyan написа:Alexx написа:Ediнствените които могат да одобрят Сокачев са хора които са слушали германски или английски коментатор.
Бъркаш ! Бразилски коментатор !
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Tribune East 1912 написа:Парите явно могат да променят всичко! Сокачев е болен фен на Ливърпул, но сладките парички на Киро Гела явно са му се осладили повече от головете на любимия му отбор.
Значи според теб Домусчиев плаща на коментатора на мача