Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си

Мнениеот ЕМИЛ » 27 ное 2014 21:21

Клоун .Личи си , че го прави изкуствено .

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 ное 2014 21:22

В момента гледам Волсбург-Евертън с коментатор Георги Попйорданов - :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 27 ное 2014 21:26

Red_Pride написа:Неможах да гледам мача,Алекси явно пак се е вихрил снощи :lol: На времето доста пристрастно коментираше мачовете на Ливърпул :lol: Сега дано домуса да му дава някои лев,иначе ще е жалко да се унижава и реве като заклана коза безплатно :o

Що па да вика за пари? Някои хора гледаме футбола със страст, аз също на важни голове на Реал викам като заклан, същото важи и за головете на Лудогорец в ШЛ. Няма лошо да си изкарва емоциите по този начин, напълно го подкрепям. Пуснете си мачове с арабски коментар, там е истината. 8-)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 27 ное 2014 21:30

tornadoto_96 написа:
Red_Pride написа:Неможах да гледам мача,Алекси явно пак се е вихрил снощи :lol: На времето доста пристрастно коментираше мачовете на Ливърпул :lol: Сега дано домуса да му дава някои лев,иначе ще е жалко да се унижава и реве като заклана коза безплатно :o

Що па да вика за пари? Някои хора гледаме футбола със страст, аз също на важни голове на Реал викам като заклан, същото важи и за головете на Лудогорец в ШЛ. Няма лошо да си изкарва емоциите по този начин, напълно го подкрепям. Пуснете си мачове с арабски коментар, там е истината. 8-)

Прав си колега и за да потвърдя това твое твърдение, ето един линк с арабски коментар на мача Лудогорец - Ливърпул !
https://www.youtube.com/watch?v=xbLszGhd1P0
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 ное 2014 21:31

Сокачев е един шут, който не разбира нищо от футбол. В България има няколко добри коментатори, но те не коментират ШЛ. Един Георги Попвасилев е друга галактика спрямо Смукачев
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 27 ное 2014 21:31

Лошото е, че не се радва истински...както и почти половината стадион снощи! След време пък любовта може да стане истинска, знае ли човек...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 ное 2014 21:39

Да, одобрявам. Иначе щеше да си го държи в себе си и да му излезе през гъза по някое време :|
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 ное 2014 21:43

Всеки коментатор си избира начина на водене на мача,лично на мен Алекси почти не ми влияе,има Дарик слагам си слушалките и гледам картината,дори и да съм без коментар имам самочувствието че Сокачев,Грънчаров,Вълчев и т.н. няма да ми кажат нищо повече от това което знам,и те и аз ползваме интернет,само че те футбола не го усещат ,за разлика от мен,за тях това е работа ,а за мен е животът ми .Така че последна грижа ми е Сокачев,днес някъде го бяха писали Викачев,има логика,за виковете след головете на Лудогорец мога да го разбера,ама погрЕБАЛния тон след головете във вратата на Разград ми идва в повече,все пак това е само една игра.В интерес на истината Лудогорец направи впечатляващо представяне в ШЛ и си заслужиха суперлативите,но призовавам феновете им да се радват на отбора си и да не злорадстват срещу други отбори защото както казва Шишо Бакшишо животът е радост и тъга ,днес си се усмихнал,утре си се озъбил.А на един сандал от старозагорските села пак ще му кажа че се очертава да е шут №1 във форума,факт.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 27 ное 2014 21:58

Ето тук може да го видите олигофрена от мача с Ливърпул почти се е насрал от напъване http://vbox7.com/play:7994db2a3d&start=1

Върни се в “Футбол - Свят”