КПР-Манчестър Сити-2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: КПР-Манчестър Сити-2:2

Мнениеот kingofpop » 10 ное 2014 00:17

Santiago Munezz написа:
IvailoRz написа:Трябва да се доволни на точката ,защото можеше и да загубим . Очевидно има криза в отбора ,но аз лично немога да видя къде се крие разковничето. Притежаваме супер футболисти (на някои постове може и по -добре ) ....Поне Агуеро е във форма за разлика от голяма част от предния сезон . Явно няма да може да дадем отпор на Челси тоя сезон и сякаш заслужено с оглед на резултатите до момента ще станат шампиони . Приятната изненада са Саутхемптън ,които си разпродадоха целия отбор , а сякаш станаха по-добри ... или това показва класирането де . Дано издържат на темпото и догодина в ШЛ ... аз лично ще ги гледам с огромен интерес .

Саутхямптън направиха много големи удари това лято...отърваха се от дърводелци като Ламбърт,Лалана и Ловрен за скромната сума от около 50 млн.паунда и на техните места взеха много по-качествени футболисти като Пеле,Тадич и Алдервейрелд.Едва ли ще издържат с това темпо още много,но като нищо ще са в 6-цата за сметка на докерите.

към тримата изброени от теб прибавям Бертранд, Мане и вратаря Форстър...супер вратар поне за мен е по-добър от Харт дано се наложи за Европейското....иначе и шестимата(Пеле, Тадич, Мане, Форстър, Бертранд, Алдервейрелд) са екстра класа и струват общо 56 млн, колкото Лалана, Маркович и Балотели :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”